Η δύναμη της πίστης στον Εαυτό Θεό κάνει θαύματα.

Η δύναμη της πίστης στον Εαυτό Θεό κάνει θαύματα.

Εάν θέλετε να γίνουν θαύματα στην ζωή σας, να έχετε πίστη στον λόγο σας.
Να έχετε Πίστη στο ότι ο λόγος σας είναι δημιουργός. Ότι έχει την δύναμη υλοποίησης καταστάσεων.
Τα πάντα προτού δημιουργηθούν στο υλικό πεδίο γεννιούνται ως ιδέες και είναι υπαρκτές στο πνευματικό πεδίο του νου μας.
Τίποτα από ότι δημιουργείτε στο υλικό πεδίο δεν δημιουργήθηκε αν πρώτα δεν δημιουργήθηκε στο νοητικό πεδίο. Ο λόγος είναι δημιουργός.
Λόγος είναι το συνονθύλευμα των σκέψεων, πεποιθήσεων και τοποθετήσεων του νου. Ότι υπάρχει μέσα στον νου συνθέτει τον λόγο και ο λόγος δημιουργεί αντίστοιχες πραγματικότητες.
Όπως πιστεύετε, ότι έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε, ότι θέλετε, έτσι να πιστεύετε, ότι αυτό που θέλετε, μπορείτε να το υλοποιήσετε με τον λόγο σας. Να πιστεύετε στα τρία βήματα υλοποίησης, που αρχή έχουν τον λόγο σας, σκέψη-έκφραση-πράξη.
Ο λόγος είναι δημιουργός καταστάσεων, για αυτό πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε και τι εκφράζουμε.
Η Αλήθεια είναι, ότι αυτά που ζούμε, δημιουργούνται από την ποιότητα των νοητικών μας συνθηκών. Τίποτα από όσα ζούμε δεν είναι αποτέλεσμα άλλων ανθρώπων ή άλλων εξωτερικών αιτιών. Καλά ή κακά, δυσάρεστα ή ευχάριστα, θετικά ή αρνητικά, όλα είναι απόρροια του νου μας και του λόγου μας.
Εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από το σκηνικό της ζωής μας, είναι απαραίτητο να δούμε τι έχει δημιουργήσει το παλιό σκηνικό, που δεν μας αρέσει πια. Τι μπορεί να λειτουργεί μέσα στο νου μας, ως αιτία υλοποίησης συνθηκών, που δεν μας αρέσουν και να ταξινομήσουμε τις πεποιθήσεις μας σύμφωνα με την τέλεια Αγάπη.

Ο άξονας της Αγάπης θα μας οδηγήσει στην σωστή αλλαγή και στην σωτήρια αυτοκριτική και αποδέσμευση από παλιές καταστάσεις. Ο συντονισμός μας με τον Εαυτό Θεό, που ξέρει να αγαπά, να ελευθερώνει, να συγχωρεί, να διακρίνει, να αντιλαμβάνεται, να τελειοποιεί και να υλοποιεί ολοκληρωμένες καταστάσεις είναι αυτό, που θα μας βοηθά να βιώνουμε μια γαλήνια και ισορροπημένη ζωή, η οποία θα μας ευχαριστεί βαθιά.

Ο Εαυτός Θεός είναι και η ασφαλιστική βαλβίδα, που ρυθμίζει την αίσθηση της ευχαρίστησης από την δυσαρέσκεια για όσα ζούμε. Νιώθει το τέλειο από το ατελές και μόνο ότι είναι τέλειο Τον ευχαριστεί. Αυτός είναι πίσω από κάθε αίσθηση μέσα μας, ο επαναστάτης σε κάθε μερικότητα και ο οδηγός στην τελειότητα!

Αυτός μας οδηγεί πάντα είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι. Εάν συντονιζόμαστε συνειδητά μαζί Του, θα έχουμε πιο άμεσα αποτελέσματα υλοποίησης μιας νέας πραγματικότητας γιατί η ενέργειά μας θα είναι ξεκάθαρη και δυνατή για να την υλοποιήσει, χωρίς να στέκεται στην αντίδραση της δράσης της. Η πίστη στον εαυτό Θεό είναι το κλειδί, που ξεκλειδώνει την άμεση υλοποίηση ολοκληρωμένων καταστάσεων τελειότητας σε όλα τα επίπεδα και πτυχές της ύπαρξής μας πάνω στην Γη, που ουσιαστικά αυτός είναι και ο προορισμός μας, η Θέωσή μας.
22 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς λέγει αὐτοῖς· ἔχετε πίστιν Θεοῦ.
23 ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν ὅτι ὃς ἂν εἴπῃ τῷ ὄρει τούτῳ, ἄρθητι καὶ βλήθητι εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ μὴ διακριθῇ ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ, ἀλλὰ πιστεύσῃ ὅτι ἃ λέγει γίνεται, ἔσται αὐτῷ ὃ ἐὰν εἴπῃ.
Κατ. Μάρκον, κεφ.11, στίχ.22-23.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments