Όροι Χρήσης

 

Η δυνατότητα αναδημοσίευσης περιεχομένου από τον δικτυακό τόπο chronographimata.gr διέπεται από τους παρακάτω κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται όλοι απαραιτήτως. Σε άλλη περίπτωση ο νομικός εκπρόσωπος του δικτυακού τόπου θα προχωράει σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Η πηγή πρέπει να αναγράφεται ξεκάθαρα σε ορατό σημείο, με την ίδια γραμματοσειρά του κειμένου. Θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον το domain (chronographimata.gr) και με ενεργό σύνδεσμο να οδηγεί στο πρωτότυπο άρθρο. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow

Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του.

Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να γίνονται upload στον server που φιλοξενεί το άρθρο.

Το περιεχόμενο του κάθε άρθρου, αφορούν τις προσωπικές τοποθετήσεις του εκάστοτε αρθρογράφου.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση περιεχομένου από ιστοσελίδες με προκλητικό ή διφορούμενο ή χυδαίο ή ανάρμοστο υλικό ή/και διαφημίσεις ή σε κάποιο έντυπο μέσο, όπως βιβλίο, περιοδικό κτλ. Σε sites που προωθούν βία, ρατσισμό με οποιοδήποτε τρόπο ή σε sites με πορνογραφικό περιεχόμενο. Σε sites που έχουν παράνομο υλικό σύμφωνα με το νόμο και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας ή περιοχής.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν δίνουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που περιγράφονται στον ιστότοπο μας, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Σε κάθε πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον αντίστοιχο ιατρό.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να συνεργαστείτε με Χρονογραφήματα.

Αν κάποιος από τους παραπάνω κανόνες δεν είναι κατανοητός, επικοινωνήστε μαζί μας στο [info@chronographimata.gr] για περισσότερες διευκρινήσεις, πριν αναδημοσιεύσετε.