Όλα γυρνούν γύρω από εσένα!

Όλα γυρνούν γύρω από εσένα!

Μακριά σου χάνω τον εαυτό μου και τρελαίνομαι, όλα στο μυαλό γυρίζουν και με τυλίγουν οι σκέψεις…. Η ψυχή μου πονά, κομμένα τα φτερά μου, στη δική μου καρδιά φυτρώσαν σίδερα. Η μέρα πριν προλάβω να σκεφτώ κάτι άλλο, σινιάλο κάνει πως σ ένα άλλο κόσμο είσαι και να σε βάλω στο δικό μου προσπαθώ. Είσαι αυτός που ταξιδεύει κρυφά μέσα στα συναισθήματά μου και θέλω να μείνεις εδώ, για πάντα στη ζωή μου. Να μείνεις για να αντέχω, να ζω, να γυρνώ όλο τον κόσμο εγώ για να έρχομαι κοντά σου. Να σου θυμίζω κάθε μέρα πόσο πολύ διαφέρεις.

Μα είναι στιγμές που νιώθω πως χάνω το παιχνίδι και φτάνω τελευταία όμως θέλω τόσο να σε δω που δε σταματώ. Κοντά στο παραθύρι μου όταν η νύχτα θα ρθει κοιτώ τον ουρανό, ψάχνω ένα αστέρι, ένα σημάδι για να βρει εσένα. Άσχημα παιχνίδια που μου παίζει το μυαλό….. Σε φέρνω πάλι εδώ με τη φαντασία μου να με νανουρίσεις με τραγούδια και με φιλιά, να είσαι η ζωή μου. Δύναμη ψάχνω να βρω επειδή θέλω να μείνεις για πάντα εδώ.

Η ζωή χωρίς αγάπη είναι άβυσσος. Παράδεισος όμως είναι το χαμόγελο της αγάπης. Έλα να σε πάρω αγκαλιά, να σου χαρίσω ό,τι έχω. Ούτε μία ώρα δε μπορώ να ζήσω χωρίς τη δική σου αγκαλιά, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή αν αργήσω λίγο να σε συναντήσω. Όλα μία χημεία είναι και δε σ αλλάζω με κανέναν. Είσαι ό,τι πιο ωραίο έχω φανταστεί!

5 1 vote
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments