Η δική μας στιγμή, το δικό μας παρόν…

Η δική μας στιγμή, το δικό μας παρόν...

Δεν μπορώ να ξεφορτωθώ ξαφνικά το γκρίζο σύννεφο που με βρέχει με φόβο. Θέλω χρόνο, στο είχα πει. Δεν ήταν εύκολη η ζωή και ούτε είναι, όμως όταν μ’αγαπάς το ξέρεις πως όλα αλλάζουν, έτσι, μαγικά. Μάθε μου εσύ, τι σημαίνει εμπιστοσύνη με πράξεις, άσε μέσα μου να φωλιάσει μέσα μου αυτό το αίσθημα, για να μπορώ να σε πάω στον ουρανό, να δεις τ’άστρα, να λάμπουν από τα μάτια μου, από ευγνωμοσύνη.

Δεν είμαι τόσο σιωπηλή, ούτε ψυχρή, όταν απελευθερώνομαι είμαι δική σου. Το χαμόγελο μου είναι η φλόγα που καίει την καρδιά σου, ακόμα τα λόγια μου και το βλέμμα μου είναι ποτισμένα από το κρασί που με πέρασες το βράδυ.

Μόνο αλήθειες άκουσες από τα χείλη μου, τι έχεις να πεις;

Ολόκληρος ο κόσμος μου κλείστηκε στο άγγιγμα σου, δεν νομίζω να μην πείστικες ότι σε λατρεύω. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, κι ούτε μαγικά. Η έλλειψη εμπιστοσύνης ώρες ώρες με φθείρει, το μαζί είναι ρίσκο και το κίνητρο μου είσαι εσύ. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ακόμα, θυμάμαι δεν ξέχασα, το ίδιο και εσύ,όμως τις στιγμές που με διεκδίκησες, ξανά γεννήθηκα δίπλα σου, ας φροντίσουμε τις πληγές μας μαζί, λύσεις θα βρούμε παρέα,δώσε μου το χέρι σου λοιπόν και μην φοβάσαι.

Μερικές φορές, η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τον χρόνο. Άλλες φορές, αφού η εμπιστοσύνη τις καρδιές μας μαλακώνει, χάνεται μέσα σε μια στιγμή.

Οι δυνατές καρδιές λένε συγχωρούν, έτσι και εμείς για αρχή, υπογράψαμε όχι με πένα αλλά με αγάπη την συγχώρεση μας, αγκαλιαστήκαμε, αναγκαστήκαμε και αυτό ήταν όλο. Είναι Αλήθεια πως η εμπιστοσύνη και η αγάπη χτίζεται,εύχομαι τα ωραιότερα για μας.

Ελπίζω και προσπαθώ δεν παραιτούμε ,δεν θα κάνω το ίδιο λάθος, να σκέφτομαι με τόση μανία το μέλλον, εδώ βρίσκεται η μαγιά στο παρόν μαζί σου. Αφήνομαι στα χέρια σου και πάλι κι ας φοβάμαι λίγο, ζω την στιγμή μας κάθε φορά. Μου έλειψες.

Είπα να χωρίσουμε, κι αυτή να είναι η τελευταία μας βραδιά, όμως κάτι με συνδέει με την ματιά σου, δεν θες να φύγω το νιώθω. 

Σε θέλω και με θες. Δύο φλόγες σε ένα σώμα γίναμε και στην σκέψη μου ονείρου κάνω ευχές.

1 1 vote
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments