Ζητήστε να νιώσετε την Μαγική Αγάπη του Θεού στη ζωή σας.

diaffaneia

Πολλοί μας λένε ότι υπάρχει ο Θεός, ότι πιστεύουν στην Ύπαρξή Του. Όμως, που είναι ο Θεός; Που βρίσκεται; Που είναι να πάμε να Τον συναντήσουμε; Δεν Τον βλέπουμε πουθενά. Ούτε αυτοί μπορούν να μας Τον δείξουν, γιατί και αυτοί δεν Τον έχουν δει πουθενά.

Μας λένε, ότι είναι Πνεύμα και γι΄ αυτό δεν έχει μορφή, γι’ αυτό δεν μπορούμε να Τον ακούσουμε, ούτε να Τον δούμε.

Όμως, πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει; Με ποιο τρόπο θα πιστέψουμε στην Ύπαρξή Του; Υπάρχει κάποιος τρόπος, που εκφράζεται, που επικοινωνεί ή που αλληλεπιδρά μαζί μας, ώστε να καταλάβουμε ότι υπάρχει; Γιατί αν υπάρχει, τελικά, και δεν έχει υλική υπόσταση, ορατή και αντιληπτή με τα υλικά μας αισθητήρια, κάπως πρέπει να γίνεται αντιληπτός προς εμάς, με κάποιους διαφορετικούς τρόπους, ώστε και εμείς να Τον νοιώσουμε και να πιστέψουμε στην Ύπαρξή Του, όπως ίσως πιστέψανε και όλοι αυτοί, που υποστηρίζουν ότι υπάρχει. Και ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι τρόποι επικοινωνίας Του μαζί μας;

Κάποτε, πριν αρχίσω να πιστεύω ότι υπάρχει Θεός είχα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και άλυτο για 2,5 χρόνια. Αποφάσισα να μιλήσω στον Θεό, αν υπήρχε, για να με βοηθήσει να το λύσω. Γονάτισα λοιπόν μπροστά στο κρεβάτι μου και είπα:

«Θεέ μου, αν υπάρχεις και τώρα που σου μιλάω μπορείς να με ακούς, σε παρακαλώ βοήθησε με να λύσω αυτό το πρόβλημα, που με απασχολεί τόσο καιρό, ώστε να είμαι καλά και εγώ και όλοι μας.»

Την άλλη μέρα μια φίλη μου με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο σπίτι μου. Της είπα το πρόβλημά μου και με βοήθησε καθοριστικά να το επιλύσω με τρόπο, που μέσα σε μία εβδομάδα είχα αρχίσει μια νέα ζωή. Την λέγανε Δέσποινα! Ήτανε σαν ένας άγγελος από τον Θεό, που ήρθε εκείνη τη ημέρα για να με βοηθήσει. Από τότε άρχισα να πιστεύω ότι ο Θεός υπάρχει, ότι μπορεί να με ακούει και ότι μπορεί να με βοηθάει με τρόπους, που ούτε καν μπορώ να διανοηθώ. Αλλά όποτε με βοηθάει είναι μέσω των ανθρώπων, που μου στέλνει ή μέσω ιδεών και αισθήσεων, που βάζει στο μυαλό και την καρδιά μου, ώστε να βρω τη διέξοδο, την λύση! Όποτε Του ζητήσω την βοήθειά Του, μου τη δίνει και δεν με έχει αφήσει ποτέ! Μπορώ να σας διηγηθώ πράγματα παράλογα, ασύλληπτα για την κοινή λογική, μαγικά!!!

Όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να έλξετε τα δικά σας μαγικά θαύματα από το Θεό. Να αρχίσετε να έχετε αυτή την μαγική επικοινωνία μαζί Του και να αρχίσετε να τον αντιλαμβάνεστε στη ζωή σας. Θα καταλάβετε ότι είναι ο Τέλειος Πατέρας, που έχει την Τέλεια Αγάπη και όλα αυτά, που χρειάζεστε για να είσαστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι. Ότι μπορεί να σας φροντίζει και να σας προστατεύει με τέλειους και μαγικούς τρόπους! Και ξέρετε όλα αυτά δεν σας τα λέω γιατί θα πάρω έξτρα μπόνους από πουθενά, ούτε έχω να κερδίσω τίποτα παραπάνω από αυτό, που ήδη μου δίνει χωρίς όρους! Σας τα λέω γιατί εμένα μου αλλάξανε τη ζωή προς το καλύτερο, την γεμίσανε με Φως και αισιοδοξία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μέσα σου αυτή την αίσθηση της μαγικής Αγάπης του Θεού. Και πιστεύω ότι όπως το έχω εγώ ανάγκη να το νοιώθω άλλο τόσο το έχετε και εσείς!

Ζητήστε να νιώσετε την Μαγική Αγάπη του Θεού στη ζωή σας και περιμένετε να δείτε τα θαύματα, που μπορεί να κάνει!!! Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Θα σας βοηθάει πάντα να ξεπερνάτε τα προβλήματά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι μερικοί, που μου λένε ότι έχουν ζητήσει από τον Θεό κάποια πράγματα, αλλά δεν τα έχουν λάβει. Σ’ αυτούς έχω να πω, ότι για να μην τα έχουν λάβει θα ήταν καλύτερα γι΄ αυτούς, που δεν τα έλαβαν στη συγκεκριμένη φάση της ζωής τους ή ότι μπορεί να ήταν ενάντια στον νόμο της Αγάπης. Γι΄ αυτό, προσέχετε τι ζητάτε από τον Θεό, αν θέλετε να έχετε τα δείγματα της Παρουσίας Του. Μην ζητάτε πράγματα, που είναι κόντρα στην Αγάπη, τον Σεβασμό και όλων εκείνων των Αρετών και Αρχών, που πηγάζουν από την Αγάπη. Δεν θα τα λάβετε. Ο Θεός πάντα δίνει το καλύτερο σε εμάς και επεμβαίνει μόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να το θυμάστε αυτό.

Επίσης, οι καταστάσεις πολλές φορές πρέπει να ωριμάσουν για να αλλάξουν. Μην βιάζεστε. Έχετε υπομονή. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Πολλές φορές, κάποιες καταστάσεις επιφανειακά αρνητικές, όπως π.χ. η ανέχεια είναι μεγάλες σχολές εκπαίδευσης, που μας οδηγούν σε νέα επίπεδα σοφίας και ωριμότητας, που χωρίς αυτές δεν θα επιτυγχάναμε ποτέ!

Μην έχετε ανοχή όμως, όταν μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, κάντε το, μην φοβάστε! Να διεκδικείτε για τον εαυτό σας το καλύτερο για να μπορείτε να δίνετε το καλύτερο και στους άλλους! Το καλύτερο εαυτό σας, την καλύτερη διάθεσή σας και την καλύτερη προσφορά σας! Όπως ο Θεός, έτσι και εμείς!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments