Οι ευφυείς άντρες ψάχνουν την ευφυΐα γύρω τους;

Οι ευφυείς άντρες ψάχνουν την ευφυΐα γύρω τους;

Οι ευφυείς άντρες ψάχνουν την ευφυΐα γύρω τους;

.

Πόσες φορές δεν σκέφτηκες πως όλα γύρω μας ωθούν να εκτιμήσουμε το εύκολο, γρήγορο και εύπεπτο; Ναι, ζούμε στην εποχή της ταχύτητας αλλά και της έλλειψης απόψεων και επιλογών πολλές φορές. Έτσι το εύκολο θύμα είναι οι άντρες, που κατά τη γνώμη πολλών, επειδή τα πρωτεία σε πονηριά κρατάει το γυναικείο φύλο χρόνια τώρα, πιστεύουν λανθασμένα, πως είτε δεν υπάρχουν έξυπνοι άντρες ή και όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, ψάχνουν γυναίκες κούκλες, χωρίς μυαλό ή προσωπικότητα.

Εδώ όμως έρχονται οι ίδιοι οι άντρες να τους διαψεύσουν. Ο πραγματικά ευφυής άντρας, ψάχνει μια γυναίκα που να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της σε πολλά επίπεδα. Που να μπορεί να προσαρμόζεται στις εναλλαγές της εποχής μας, να κρατάει το ενδιαφέρον του ζωντανό και να έχει άποψη, λόγο και ιδέες, ώστε η κοινή ζωή τους να γίνεται καλύτερη. Μια τέτοια γυναίκα δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη, όπως δεν είναι και ένας ευφυής άντρας και αυτό κάνει την αλληλεπίδρασή τους ενδιαφέρουσα. Σίγουρα σε κάποια φάση της ζωής του κάθε έξυπνου άντρα, μπορεί να συναντήσουμε μια σύντροφο που να μην καλύπτει τις παραπάνω προδιαγραφές, αλλά σχεδόν πάντα δεν καταλήγει να είναι ο σύντροφος ζωής του, αλλά μια ακόμα σχέση – επαφή με το αντίθετο φύλο.

Ας μην ξεχνάμε πως οι εποχές αλλάζουν και πως οι νεότεροι άντρες μεγαλώνουν από μητέρες με διαφορετικά πιστεύω και αντιλήψεις σε σχέση με την κλασική Ελληνίδα μάνα, που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Επομένως εμείς οι ίδιες φροντίζουμε να δείχνουμε στους άντρες όλες τις δυνατές επιλογές που έχουν και να τους οδηγούμε σε μονοπάτια που οι προκαθήμενοι τους δεν είχαν ποτέ βαδίσει. Ένας ευφυής λοιπόν άντρας, δεν θα φοβηθεί πλέον μια έξυπνη και δυναμική γυναίκα, αλλά θα νιώσει την πραγματική αξία της και θα την επιθυμεί στη ζωή του.

Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότεροι άντρες θα ψάχνουν για ευφυείς γυναίκες, γιατί απλά η εποχή μας προωθεί μόνο το περιτύλιγμα και κάποια στιγμή έρχεται κορεσμός σε όλα τα επίπεδα. Η διαφορά ίσως ενός ευφυούς άντρα, σε σχέση με το σύνολο, είναι πως βλέπει μπροστά από την εποχή του και αυτό που κάποιος θα αναζητήσει μετά από χρόνια, να το επιλέγει εξαρχής και να γλυτώνει από κόπο και προσπάθεια. Πάντως το σίγουρο είναι ένα. Υπάρχουν πολλοί και είναι ανάμεσά μας…

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments