Μάτι μου ματάκι μου….

Μάτι μου ματάκι μου....

Γράφει η Μαρίνα Καρυωτίδου

Πόσες φορές στη ζωή σας μπήκατε στη διαδικασία να πείτε «έχω μάτι»; Η αλήθεια είναι ότι όταν όλα πηγαίνουν στραβά, όταν κάτι δεν μπορεί να το εξηγήσει η λογική μας, τότε η εύκολη λύση, ο αποδιοπομπαίος τράγος είναι «το μάτι». Αυτό φταίει για όλα. Εξαιτίας του σκοντάφτουμε στο δρόμο, δεν κοιμόμαστε καλά, ξυπνάμε με πονοκέφαλο, δεν ξέρουμε τι μας φταίει, όλα πηγαίνουν στραβά και γενικότερα είναι η λύση σε όλα μας τα προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως διχάζει τον κόσμο. Κάποιοι το πιστεύουν φανατικά και πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι υφίσταται. Όταν όμως ως ένα αόρατο πέπλο πέσει πάνω τους, τότε αρχίζουν τα χασμουρητά και νιώθουν την υπόστασή του να απειλεί τις ζωές τους. Τι είναι όμως επιτέλους αυτό το μάτι;

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ενέργεια που ρέει γύρω μας έχουν να μας δηλώσουν ότι πρόκειται για μία ενέργεια που εκπέμπεται από τον έναν άνθρωπο προς τον άλλο και επηρεάζει φυσικά αρνητικά τον λήπτη αυτής της ενέργειας. Άλλοτε από ζήλια, άλλοτε από μεγάλο ενθουσιασμό, το κίνητρο δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όσο το αποτέλεσμα του. Η αρνητική ενέργεια λαμβάνεται από τον αποδέκτη και επηρεάζει έτσι τη δική του συνολική ενέργεια, με αποτέλεσμα το ισοζύγιο να γέρνει προς το πλην και να επηρεάζει συνολικά την διάθεσή του. Έτσι ξαφνικά λοιπόν, ενώ περπατούσε η κυρία καμαρωτή με το νέο της φόρεμα, χάνεται η καλή της διάθεση και νιώθει άσχημα χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει.

Τόσο απλά, τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα. Ένα κλικ μεταξύ εναλλαγής καλής και κακής διάθεσης που θα μας προβληματίσει, αλλά δεν θα ερμηνεύεται. Υπομονή. Κάποια ξεματιάστρα θα βρεθεί να μας γλυτώσει. Και τότε όλα επανέρχονται στους κανονικούς τους ρυθμούς. Άντε και περαστικά μας!!

5 1 vote
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments