Άνοιξη, η εποχή της αναζήτησης.

Άνοιξη, η εποχή της αναζήτησης.

Άνοιξη, η Εποχή της αναζήτησης.

.

Ήρθε λοιπόν κι ο Μάρτιος και κανένας σχεδόν δεν κατάλαβε πως πέρασε ένας ολόκληρος χειμώνας. Άλλη μια εποχή που δεν μας άφησαν οι συνθήκες να βιώσουμε. Άλλοι 3 μήνες που πέρασαν αλλά μας άφησαν το αποτύπωμα μόνο ελάχιστων στιγμών. Η άνοιξη είναι εδώ και μας καλεί να ταξιδέψουμε.

Ως άλλοι Χριστόφοροι Κολόμβοι, να μπούμε στη βάρκα της αναζήτησης και να πλεύσουμε προς το άγνωστο. Είναι η στιγμή της αναγέννησης της φύσης και η δική μας προετοιμασία για το καλοκαίρι. Γιατί φέτος, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού, αυτό που σίγουρα όλοι μας κατανοήσαμε, είναι η αξία και η μοναδικότητα κάθε εποχής.

Νιώσαμε την σημασία κάθε λεπτομέρειας που χτίζει την εποχή και της δίνει την αυθεντικότητα της και τη διαφοροποιεί από όλες τις άλλες. Καταλάβαμε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να μένουν δίπλα μας για μια στιγμή ή μια εποχή και ποιοι αξίζουν όλες τις στιγμές όλου του χρόνου. Ποιοι άνθρωποι πραγματικά αντέχουν την ύπαρξη μας σε όλες τις στιγμές μας.

Η άνοιξη ξεδιπλώνει σιγά σιγά τα πέπλα της. Η ημέρα μεγαλώνει σταδιακά και η ψυχολογία μας βελτιώνεται. Επουλώνονται πληγές και γεννούνται ελπίδες. Δώστε της χώρο να ανθίσει και να γιατρέψει ότι ο σκληρός χειμώνας άφησε πάνω μας, στην προσπάθεια μας για αναζήτησή της εσωτερικής μας άνοιξης.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments