Όταν θεραπεύομαι, δεν θεραπεύομαι μόνο εγώ

Όταν θεραπεύομαι, δεν θεραπεύομαι μόνο εγώ

Ο μόνος τρόπος για να αισθανθείς ξανά ο αληθινός σου εαυτός , για να νιώσεις ξανά το φως να πλημμυρίζει το νου και την καρδιά σου, είναι να εκφράσεις όλα τα εμπόδια που έχει χτίσει ο νους σου προς την Αγάπη.

Δεν μπορείς να νιώσεις την αγάπη και την ολοκληρωτική χαρά μέσα σου όταν ακόμη κρατάς συμπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις που δεν έχεις εκφράσει και απελευθερώσει ποτέ.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της 10 ετής πορείας μου στο χώρο της Εσωτερικής Θεραπείας έχω ανακαλύψει πως είναι ο μόνος τρόπος που λειτουργεί για να βιώσεις ξανά το Φως.

Όπως τα Μαθήματα Θαυμάτων λένε : “Όταν θεραπεύομαι, δεν θεραπεύομαι μόνο εγώ.”

“Η αρρώστια είναι απομόνωση. Γιατί φαίνεται σαν να κρατά τον εαυτό ξεχωριστά από τους υπόλοιπους, για να υποφέρει κάτι που οι άλλοι δεν νιώθουν. Δίνει στο σώμα την τελική δύναμη να κάνει τον διαχωρισμό πραγματικό, και κρατά το νου διασπασμένο και μοιρασμένο σε κομμάτια, σε μια μοναχική φυλακή, από ένα συμπαγή τοίχο αρρωστημένης σάρκας, την οποία δεν μπορεί να υπερβεί.”

Εκείνοι που θεραπεύονται γίνονται όργανα θεραπείας. Ούτε μεσολαβεί καθόλου χρόνος ανάμεσα στην στιγμή που θεραπεύονται, και σε όλη την χάρη της θεραπείας που τους δίνεται για να δώσουν. Ό,τι έρχεται σε αντίθεση με τον Θεό δεν υπάρχει, και όποιος δεν δέχεται την αντίθεση μέσα στο νου του γίνεται ένα καταφύγιο όπου οι κουρασμένοι μπορούν να σταθούν για να αναπαυθούν. Διότι εδώ χαρίζεται η αλήθεια, και εδώ όλες οι ψευδαισθήσεις φέρονται στην αλήθεια.”

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments