Λιλίκα η λουλού

Λιλίκα η λουλού

Είναι Σάββατο βραδύ και η Λιλίκα η λουλού κάνει πιάτσα στη Συγγρού περιμένει τούς πελάτες για να βγάλει το νυχτοκάματο. Η Λιλίκα η λουλού είναι ψηλή γεροδεμένη με μακριές ξανθές μπούκλες μονό ότι κουτσαίνει λίγο από το ένα πόδι της έχει μείνει  από τον πόλεμο στο  Βιετνάμ. Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει καθόλου στο να κάνει πιάτσα και να βγάζει πελάτες.

Έτσι κάθε βραδύ φοράει ένα σουτιέν ενός τετάρτου κόκκινο, μια φούστα ίσα- ίσα να καλύπτει το εσώρουχο που δεν φόραγε, μαύρες τρυπητές ζαρτιέρες, και κόκκινες γόβες παίρνει  το μικροσκοπικό τσαντάκι της και φεύγει από το σπίτι της και κατηφόριζε την Συγγρού. Ενδιαμέσου του δρόμου κοίταγε  το ρολόι της για να θυμάται ότι στις 11 πρέπει να είναι στο συγκεκριμένο μέρος για να την πάρει κάποιος.

Μόλις φτάνει σταματάει ένα λαντα ανοίγει το παράθυρο και ο οδηγός ρωτάει την Λιλίκα τη λουλού ποσό πάει κοπελιά η πίσω πόρτα; Η Λιλίκα η λουλού σουφρώνει λίγο τα κατακόκκινα χίλια της και απαντά με όλο νάζι πενήντα ευρώ όλα τα αλλά  έξτρα. Και το ξενοδοχείο δικό σου.  Συμφωνούν και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο στη διαδρομή για το ξενοδοχείο η Λιλίκα έχει ξεχάσει γιατί είναι μέσα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά αρχίζει να ουρλιάζει και λέει ποιος είσαι εσύ που είναι τα ρούχα μου εγώ για το κατηχητικό ξεκίνησα πως βρέθηκα εδώ και του ορμάει αρχίζει να του τραβάει τα μαλλιά και να τον βαράει με την δωδεκάποντη γόβα.

Έξαλλος ο οδηγός της κρατάει τα χέρια και φωνάζει είσαι τρελή σε έχω πάρει για βίζιτα. Η Λιλίκα η λουλού συνέρχεται και ζητάει συγνώμη και του εξηγεί ότι πάσχει από προσωρινή απώλεια μνήμης εντάξει λέει ο κακομοίρης ο οδηγός  θα λες συνέχει για να μην το ξεχάσεις με έχει πάρει βίζιτα – με έχει πάρει βίζιτα. και συνεχίζουν την διαδρομή.

Φτάνουν στο ξενοδοχείο κάνουν όλα όσα έχουν συμφωνήσει την πληρώνει και αρχίζει να ντύνεται όταν ξαφνικά η Λιλίκα η λουλού του ορμά πάλι και του λέει σε έχω πάρει βίζιτα που είναι τα λεφτά μου. Τότε ο οδηγός της χώνει ένα χαστούκι και τις λέει ξεκινά να λες με έχει πάρει βίζιτα και με έχει πληρώσει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.