Όταν η μαμά κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Όταν η μαμά κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Κλασσικά εικονογραφημένα φίλη! Μα ποτέ δεν βάζω μυαλό; Στο τέλος πάντα γελάω βέβαια όταν συνειδητοποιώ την πραγματικότητα. Κανονίζω εξόδους, δουλειές, εργασίες, σχέδια, σχέδια, σχέδια και ποτέ δεν παίρνω στα σοβαρά αυτό το χάχανο που ακούγεται στο υπόβαθρο! Ναι είναι ο Θεός που γελάει μαζί μου και με την αστείρευτη αισιοδοξία μου και πολυπραγμοσύνη. Ξεχνάω βλέπεις ότι υπάρχει και ο τζούνιορ τζούνιορ εδώ, που προς στιγμήν κάνει ότι θέλει εκείνος. Ποιές δουλειές; Ποια πλυντήρια, ποια περιποίηση; χαχαχαχα! Καλά μην υπερβάλω κι όλας, όλο και κάτι γίνεται και τα βολεύω. Είναι μία μέρα δύσκολη. Βλέπεις αποφάσισα να φτιάξω το σπίτι από την αρχή. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται ιδίως όταν είσαι ολομόναχη!!!

Ξεκινάω κρίνοντας από την χθεσινή ημέρα κατά την οποία ο μπεμπάκος κοιμήθηκε πολύ στρωτά και λέω “Ωραία, αύριο θα βγάλω όλα τα ρούχα να τα ξεδιαλέξω (παιδικά και μεγάλα)” Χαχαχαχαχα!! γελάει…..και έχω όλα τα ρούχα χύμα και προσπαθώ να βγάλω άκρη, του Ορφέα για Φθινόπωρο, του μπεμπούλη για χειμώνα αλλά και 3-6 μηνών και 12μηνών χειμωνιάτικα.

Του Ορφέα για χειμώνα και από τα παλιά τι κρατάω και τί δίνω; Ένας χαμός και ένας μπέμπης να μην κοιμάται με ΤΙΠΟΤΑ!! Αχχχχ δώσε μου δύναμη!!!! Και εκεί που απελπίζομαι εντελώς….μόλις κοιμηθεί το μικρό νάσου ο μεγάλος θυμήθηκε ότι θέλει να φάει φρούτο φωνάζοντας “ΜΑΜΑΑΑΑ θέλω ένα μήλο! “. ΩΗΜΕ!!!! Τσίτα ο μικρός και κλάμα! “Ωχ συγγνώμη μανούλα ξεχάστηκα, μην κλαις μπέμπη, μην κλαις, εδώ είμαι ο αδερφούλης σου” Να θυμώσω, να κλάψω, να γελάσω; Απλά προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και με το βλέμμα να ατενίζει το κενό φαντάζομαι τον εαυτό μου να πίνει ένα ωραίο κοκτέηλ σε μια όμορφη παραλία (ότι βοηθάει τον καθένα). χαχαχαχα!!!

Γύρω γύρω πράγματα και στην μέση εγώ, ανάμεσα σε ρούχα για συμμάζεμα, μπουγάδα και βρώμικα για πλυντήριο. Με νιώθεις έτσι; Η απόλυτη παράνοια! Και στο background να παίζει αυτό το Θεϊκό χάχανο!!!

“Ε άι σιχτίρι” καταλήγω μόνη μου στο μπάνιο να λέω και βγαίνω με το πιο γλυκό χαμόγελο που μπορώ να βρω ανάμεσα στα άπλυτα. Θα γίνουν κουκλίτσα μου, πότε; Δεν θέλω να το σκεφτώ άλλο…. ας μείνω με το κοκτέιλ στην παραλία! Γεια μας!!!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments