Ζωγραφίζουμε πετρούλες και βότσαλα

Ζωγραφίζουμε πετρούλες και βότσαλα

Εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες για παιδιά την Κυριακή στις 6 μ.μ. στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο.

Ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους το πολύ ιδιαίτερο εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου. Χωθήκαμε στα χώματα, ήρθαμε κοντά με το φυσικό περιβάλλον, αφεθήκαμε ελεύθεροι, λερωθήκαμε αρκετά, λερώσαμε τα πάντα γύρω μας, επικοινωνήσαμε, γελάσαμε, ξεδώσαμε, ανταλλάξαμε ιδέες και δημιουργήσαμε μια φανταστική χελώνα!

Η εναλλακτική αυτή δράση που έχει να κάνει με τον παραδοσιακό, αλλά και οικολογικό τρόπο κατασκευής και δόμησης (cob building), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. έως και τις 10/7, στο γρασίδι του Πολυχώρου «Agora», σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Εντωμεταξύ, την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα η αγιογράφος Βυζαντινών εικόνων και Τοιχογραφιών και Πτυχιούχος Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης Σπυριδούλα Γ. Μπάστα παραδίδει ένα ξεχωριστό εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες και βότσαλα.

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσουν, έχουν να επιλέξουν από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικά πιάτα μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα του «Agora Restaurant» θα ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς επισκέπτες!

Ηλικίες: από 4 ετών και πάνω.

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1 κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί.

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

**Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και 2η αλλαξιά ρούχων, πιθανόν να μας χρειαστούν)!

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

Άσε το σχόλιο σου

avatar
  Παρακολούθησε τις απαντήσεις  
Ενημέρωσε με για