Τραμπάλα

Τραμπάλα

 

ΤΡΑΜΠΑΛΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΜΑΝΤΟ ΓΚΕΖΟΣ

Τραμπάλα: Η ωμή πραγματικότητα που μας παρουσιάζει ο συγγραφέας Χρήστος Αρμάντο Γκέζος, είναι εφάμιλλη με την ωραιοποίηση της καθημερινότητας που τόσο αριστοτεχνικά χτίζουμε.

Το βιβλίο αυτό φίλε αναγνώστη είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα στα ροζ συννεφάκια που επιλέγουμε να πλέουμε. Ξεχωρίζει από την πρώτη σελίδα και πρέπει να το έχεις, διότι η γραφή του δημιουργού καταφέρνει αβίαστα να ξεγυμνώσει την θολή πολλές φορές πραγματικότητα από κάθε συναίσθημα και λογική και να σου την παρουσιάσει φτιαγμένη από τον καθάριο σκελετό από τον οποίο είναι σφυρηλατημένη.

Επίσης, η παρουσίαση της τρέλας συνυφασμένη με μια τετράγωνη λογική το κάνει ακόμη περισσότερο ελκυστικό. Απόλαυσε μέσα στην αγριότητα και την αποστροφή-μερικές στιγμές-όσα έχουμε θεοποιήσει με κάθε χτύπο του αδυσώπητου χρόνου.

 

Παρακάτω σου παραθέτω την περίληψη, το βιογραφικό του συγγραφέα, καθώς και τον τρόπο να το αποκτήσεις πατώντας απλά στα γράμματα του εκδοτικού:

Περίληψη:

Άνθρωποι που βασανίζονται εξίσου από τη μοναξιά και από τη συντροφικότητα, άνθρωποι που στέκονται αμήχανοι και αμφίθυμοι μπροστά στη ζωή όπως αυτή συντίθεται από τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων και της οικογένειας, την ανεπάρκεια του ατόμου και της κοινωνίας, τις παγίδες της μνήμης και το αναπότρεπτο του θανάτου, άνθρωποι που βιώνουν την ύπαρξη πότε με απόγνωση και πότε με απάθεια, πότε με εμπεδωμένη θλίψη και πότε με χιούμορ.

Εκδόσεις Μελάνι

Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος γεννήθηκε το 1988 στη Χιμάρα και είναι απόφοιτος της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή Ανεκπλήρωτοι Φόβοι για την οποία τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα 2013, και το μυθιστόρημα Η λάσπη, εκδ. Μελάνι 2014.

 

Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί.
Τα έργα της είναι το "Pis Aller" και η ποιητική συλλογή "Πυρφόρος Έρως" .
Αναστασία Παπαδάκη

Latest posts by Αναστασία Παπαδάκη (see all)

Posted in ,
Αναστασία Παπαδάκη

Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί. Τα έργα της είναι το "Pis Aller" και η ποιητική συλλογή "Πυρφόρος Έρως" .

Άσε το σχόλιο σου

avatar
  Παρακολούθησε τις απαντήσεις  
Ενημέρωσε με για