Το μονοπάτι της αλήθειας 33

Το μονοπάτι της αλήθειας 33

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 33

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΒΕ

Κάποιες αλήθειες πρέπει να τις βιώσεις και μέσα από αυτές να μεταλλαχτείς σε ένα καλύτερο άνθρωπο. Σε ένα πλάσμα που αντέχει, υπομένει, εξελίσσεται, μισεί, αγαπά, συγχωρεί μα πάνω απ’ όλα σκέφτεσαι και ζει το δώρο που το έχει δοθεί.

Το βιβλίο αυτό φίλε αναγνώστη είναι εδώ για να βάλει στη διαδικασία να αναγνωρίσεις πως τίποτα στη ζωή σου δεν έγινε τυχαία. Όλα τα εύκολα και τα δύσκολα σε δίδαξαν να είσαι εσύ. Να κοιτάς σήμερα τον καθρέφτη σου  και να του χαμογελάς.

Διάβασε τα 33 μονοπάτια του συγγραφέα Χρήστου Τούβε και θα μπορέσεις να βάλεις τάξη και στα δικά σου. Μα προπάντων. Διάλεξε τον αριθμό των δικών σου μονοπατιών και στο τέλος, πορεύσου με αυτά.

Σου παραθέτω και την περίληψη και τον τρόπο να το αποκτήσεις πατώντας απλά πάνω στο όνομα του συγγραφέα, όπως και ένα μικρό βιογραφικό του :

Περίληψη:

Κάθε μέρα νιώθω διαφορετικός.
Νιώθω ένας άλλος μέσα στο ίδιο μου το σώμα.
Αν έψαχνα να βρω ποιοι μου σπαταλούσαν τις στιγμές και ξόδευαν το χρόνο μου, σίγουρα θα έχανα κι άλλο τον εαυτό μου…Ακόμα και μέσω εκείνων των ανθρώπων, έμαθα καλύτερα εμένα, τις δυνάμεις και τις αντοχές μου.

Τα όριά μου όμως, τα συμφωνώ μόνο με τον εαυτό μου.
Και ο απολογισμός συνεχίζεται…

~ Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33 ~

33 διαφορετικές ιστορίες με γνώμονα την αλήθεια, για το πως βλέπω τον κόσμο στα 33 μου χρόνια…

Χρήστος Τούβε

O Χρήστος Τούβε κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Έχει γεννηθεί στις 30 Απριλίου του 1983 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και μεταπτυχιακού διπλώματος MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι συγγραφέας και στιχουργός.

0 0 votes
Article Rating
Posted in ,
Αναστασία Παπαδάκη

Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί. Τα έργα της είναι το "Pis Aller" και η ποιητική συλλογή "Πυρφόρος Έρως" .

Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments