Το χαρτί και το μολύβι..

Το χαρτί και το μολύβι..

Ξυπνάω πρωί..πολύ πρωί.. από πάντα.. μ αρέσουν οι ήχοι από το ξημέρωμα.. η πρωινή αύρα..τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός το χάραμα..

Και ενώ οι περισσότεροι κοιμούνται εγώ είμαι alert !!

Έτοιμη αφυπνισμένη βρε παιδί μου..γεμάτη ενέργεια..

Ε εκείνες τις ώρες παίρνω χαρτί και μολύβι και γράφω..

Γράφω σκέψεις …συναισθήματα …στόχους.. ναι στόχους τους στόχους της ημέρας μου..

Χαρτί και μολύβι και το πλάνο σχηματίζεται τι θα κάνω, πώς θα το κάνω… γιατί θέλω να το κάνω..και κάπως έτσι το χαρτί και το μολύβι έχουν ιδιαίτερη σχέση στη ζωή μου..

Έχω το μικρό μου σημειωματάριο πάντα κοντά μου και δίπλα στο κομοδίνο μου και εκεί μέσα γράφω όλους μου τους θησαυρούς..

Τα όνειρα που μόλις είδα το βράδυ…

χαρτί και μολύβι και ουπς τα ζωντανεύω και αποκτούν νόημα…

Το παράπονο που με έκανε να κοιμηθώ δακρυσμένη …

χαρτί και μολύβι και νιώθω μια παρήγορη θέρμη να απλώνεται και να με αγκαλιάζει καθώς το μολύβι γράφει στο χαρτί το παράπονο..

Αυτό τότε μαγικά διαλύεται  και αποτυπώνεται στο χαρτί απομένοντας μια πικρή ανάμνηση που κοιτάζοντας την μου θυμίζει πως τώρα πια το ξόρκισε το χαρτί και το  μολύβι..

Η Χαρά μου… η λύπη μου..το παράπονό μου..οι φόβοι μου..

Χαρτί και μολύβι και όλα μπαίνουν στη θέση τους , όλα παίρνουν τη μορφή που τους ταιριάζει .. όλα αποκτούν το πραγματικό τους μέγεθος ..και απομυθοποιούνται τόσο εύκολα…

Τόσο απλά…

Με ένα χαρτί και με ένα μολύβι…

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
2 Comments
Παλαιώτερα
Νεώτερα Μεγαλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Βιβή Καρά

Ενδιαφέρουσες προεκτάσεις της καθημερινότητας αλλά και της ψυχόπνευματικής ταυτότητας αποκαλύπτονται με τη γραφή σας .Ξεδιπλώνονται πτυχώσεις και αναδεικνύονται συναισθήματα, που επιβεβλημένα θα πρέπει να βγούν στο φώς και να γίνουν κοινωνά με διαδραστικό τρόπο! Ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Θα με ενδιέφερε να συμπράττω κι εγώ με τα γραπτά μου, αρθρογραφώντας, αν φυσικά αποδεχθείτε αυτό μου το αίτημα.
Υ.Γ. ΣΑς έχω αποστείλει και κάποιο κειμενάκι το πρωί, αλλά δεν έχω κάτι νεότερο αν έχουμε επικοινωνήσει.