Τί θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες;

Τί θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες;

Σήμερα, θα γράψω ως γυναίκα; απευθυνόμενη στους άντρες. Λέτε ότι είμαστε μυστήριες, ότι ” δε μας βρίσκεται πουθενά “. Μαλώνουμε μεταξύ μας και δεν έχετε καταλάβει τον λόγο. Κρατάμε μούτρα και ζητάτε συγγνώμη, χωρίς να ξέρετε γιατί. Δηλώνετε πως η ψυχοσύνθεση μας είναι περίπλοκη. Πόσο βάσιμα είναι όλ αυτά; γιατί, άντρες και γυναίκες δηλώνουν απογοητευμένοι; Μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά. Συζητήσεις με φίλες αλλά και προσωπικές εμπειρίες δείχνουν, πως οι γυναίκες αποζητούν:

α) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Έναν άντρα που θα δείχνει αλλά και θα είναι ταγμένος, σώμα και ψυχή, στη σύντροφό του. Θα είναι δοσμένος και πιστός, με σεβασμό κι αλήθειες προς αυτήν. Δε θα την παραμελεί, θα την φροντίζει και θα την κάνει να νιώθει ασφάλεια μαζί του.

β) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ:  Ένα αρσενικό με δικό του κοινωνικό κι επαγγελματικό status. Να έχει άποψη, να μπορεί να σταθεί σε μια συζήτηση, επιχειρηματολογώντας με ηρεμία και σιγουριά. Στις γυναίκες δεν αρέσουν οι φλύαροι, οι λεγόμενοι φαφλατάδες, οι σαχλοί. Τα θηλυκά θέλουν να νιώθουν ότι συνοδεύονται από ένα γνήσιο, σοβαρό αρσενικό.

γ) ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΜΑΖΙ: οι γυναίκες θέλουν ατμόσφαιρα, κεριά, λουλούδια, χάδια και λόγια. Βαριούνται, ωστόσο, την μονοτονία και αποζητούν στο κρεβάτι την αντρική κυριαρχία. Ερεθίζονται όταν νιώθουν πως κάποιος άλλος ορίζει το παιγνίδι κι αφήνονται εσκεμμένα να καθοδηγηθούν, μέσω ενός πρωτόγονου ενστίκτου, κυνηγού και θηράματος.

δ) ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: πόσο άσχημο είναι να δουλεύει μια γυναίκα και να συντηρεί το σπίτι, έχοντας δίπλα της ένα επαναπαυμένο αρσενικό, έναν άντρα που αποδέχεται την μίζερη κατάστασή του και δε θέλει να συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα ζωής για το ζευγάρι. Τεμπέλης και αραχτός άντρας είναι για μια γυναίκα αντιερωτικός και αντισεξουαλικός.

ε) ΑΠΛΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ: μια μικρή χειρονομία, όπως να φτιάξεις τον πρωινό της καφέ. Να μη χρειάζεται να σου επαναλαμβάνει κάθε πρωί, να κατεβάζεις το καπάκι τής τουαλέτας. Να βγάλεις τα εισιτήρια για την αγαπημένη της συναυλία και να της τ’ αφήσεις ως έκπληξη στο κομοδίνο της. Να της αγοράσεις την τσάντα που σου είχε δείξει περνώντας από τα εμπορικά καταστήματα.

Αγαπημένοι μας άντρες, σας αγαπάμε και σας χρειαζόμαστε. Διαβάστε προσεκτικά τα μάτια μας, ακούστε μας, δώστε μας την προσοχή σας. Δεν είναι περίπλοκη η κατάσταση. Η ψυχή τού ανθρώπου μαλακών εύκολα, σαν τη ζύμη, μ ένα και μοναδικό συστατικό: την αγάπη.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
1 Comment
Παλαιώτερα
Νεώτερα Μεγαλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Ουρανία Κρητίδου
Ουρανία Κρητίδου
07/08/2019 9:38 ΠΜ

Αννούλα μου, τέλειο το άρθρο σου με τα τόσο ωραία σου λόγια που εκφράζουν ακριβώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες!