Τι θέλει ο Θεός από εμάς;

Τι θέλει ο Θεός από εμάς;

Τι είναι αυτό, που θέλει ο Θεός από εμάς; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ κάτι τέτοιο;

Καταρχάς, ο Θεός όταν δημιούργησε τον Άνθρωπο τον έβαλε στον Παράδεισο, άρα, ο Θεός θέλει να ζούμε σε παράδεισο, όπου να βασιλεύει ο ανώτερος Θείος Εαυτός μας, η ανώτερη Θεία σκέψη της Ενότητας και της Ισορροπίας σε όλες μας τις λειτουργίες. Θέλει να ζούμε στην Ενότητα και όχι με διττό τρόπο σκέψης, που αυτό συμβόλισε ο απαγορευμένος καρπός του καλού και του κακού, Κύριοι του εαυτού μας, να είμαστε οι Εικόνες Του πάνω στη Γη.

Ουσιαστικά θέλει να είμαστε συνειδητά η Εικόνα Του πάνω στο υλικό πεδίο. Ο Χριστός είπε: Τέλειοι θα γίνετε όπως Τέλειος είναι ο Ουράνιος Πατέρας μας. Αυτή είναι η πραγματική μας θέση και ο Θείος προορισμός μας. Η επίτευξη αυτού του προορισμού μπορεί να γίνει μέσω της υλοποίησης της Αγάπης, μέσω του Λόγου Χριστού και της δικαιοσύνης της: Τα ως άνω και κάτω, τα ως εν ουρανώ και επί της γης, που ουσιαστικά συμβόλισε η δια της σταυρικής Του θυσίας. Να συντονιζόμαστε με τον Εαυτό Θεό, που έχουμε όλοι μέσα μας. Ο Θεός είναι και μέσα μας και ζητάει τα εαυτής! Πάντα από μέσα μας ο Θεός αντιδρά ανάλογα με αυτά, που κάνουμε, λέμε ή σκεφτόμαστε.

Ο Θεός είναι Αγάπη. Να είμαστε Αγάπη και να καταδεικνύουμε όλες τις αρετές της  με τις πράξεις μας. Να εφαρμόζουμε το “Αγαπάτε Αλλήλους” σύμφωνοι με το Νόμο της Αγάπης. Τέλειοι ως ο Πατέρας μας, να έχουμε Θεία σκέψη Αγάπης. Να είμαστε σοφοί, γνώστες της Αλήθειας. Υλοποίηση έργων Αγάπης. Για όλα τα παραπάνω ο Θεός μας έστειλε τον Υιό Του, τον Θείο Λόγο Αγάπη, τον Ιησού Χριστό και στην νέα κοσμική περίοδο της Θέωσης του ανθρώπου μας στέλνει τον Υιό Λόγο Του, να φανερωθεί μέσα από τις καρδιές μας.

Ο πρώτος και πρωτοπόρος σε αυτή την φανέρωση του Θείου Λόγου από μέσα του ήταν ο Δάσκαλος Ιωάννης της μετάνοιας και της Χριστοποίησης και Θέωσης του Ανθρώπου. Αυτός μας δίδαξε τον τρόπο να ενεργοποιούμε μέσα από την ένωσή μας με τον Θείο Λόγο την Θεανθρώπινη φύση μας. Ο Θεός θέλει να ενεργοποιήσουμε την Θεανθρώπινη φύση μας συνειδητά! Θεοί εστέ! Να αναπτύξουμε Θεοσυνείδηση και να ενεργοποιούμε τις Θείες δυνάμεις ικανότητές μας υποκινούμενες από την Αγάπη.

Να εκπληρούμε τον Νόμο της Αγάπης έμπρακτα στην καθημερινότητά μας. Να κάνουμε έργα Αγάπης και όλες μας οι νοητικές τοποθετήσεις να έχουν τα κίνητρά τους στην Αγάπη. Τα κριτήριά μας να βασίζονται στην Αγάπη, οι κρίσεις μας να έχουν γνώμονα την Αγάπη, οι επιλογές μας να είναι μέσα από την καθοδήγηση της Αγάπης. Να είμαστε ειλικρινείς με τον Εαυτό μας και την Ψυχή μας, αυθεντικοί, Εαυτοί Θεοί!

5 1 vote
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments