Θετική και αρνητική ενέργεια.

Θετική και αρνητική ενέργεια.

Θετική και αρνητική ενέργεια…. Πολλές φορές έχω ακούσει αυτές τις εκφράσεις, προερχόμενες από διαφορετικούς ανθρώπους, εκπροσώπους θρησκειών και δογμάτων, “αναλυτές ψυχής”, εσωτεριστές κλπ.

Εγώ τα ορίζω ως εξής: Ξεκινώ από την ειδική ενέργεια με την οποία κάθε σώμα, σωματίδιο, ιχνοστοιχείο είναι μονίμως φορτισμένο και αυτή κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ενεργοποιείται, εξουδετερώνεται παροδικά ή αδρανοποιείται. Από δω κι πέρα ξεκινάει το μεγάλο κεφάλαιο για την ειδική θεραπευτική ενέργεια των σωμάτων και ορίζω ως θετική την ενέργεια που θεραπεύει και αρνητική αυτήν που δηλητηριάζει.

Και οι δύο λειτουργούν ως κλειδιά και ξεκλειδώνουν συγκεκριμένες κλειδαριές του οργανισμού ή της ασθένειας, τους λεγόμενους υποδοχείς. Η ενέργεια παράγει δονήσεις και αυτές εκφράζονται με Hz ή με αυτό που ονομάζω θεραπευτική βίο-συντονισμένη ταλάντωση. Οι ταλαντώσεις αυτές παράγονται από ενέργεια και γεννούν πάλι ενέργεια η οποία χαρακτηρίζει μοναδικά και την κάθε ουσία. Από αυτήν εξαρτάται η θεραπευτική ή τοξική, δηλητηριώδεις της δράση.

Η ειδική θεραπευτική ενέργεια μπορεί να εξαφανιστεί παροδικά, να αλλοιωθεί ή αδρανοποιηθεί, ανάλογα με το πως θα μεταχειριστούμε την πρώτη ύλη απ’ όπου σκοπεύουμε να την απομονώσουμε και εν συνεχεία να παραλάβουμε, όπως επίσης και πως θα την μεταχειριστούμε κατά τη διάρκεια παρασκευής οποιουδήποτε έργου π.χ. ενός φαρμάκου, καλλυντικού, μιας χημικής ένωσης στο εργαστήριο… Ομοίως και σε κάθε άλλο έργο στη ζωή μας.

Αν δεν υπάρξει αρμονική ταλάντωση και βίο-συντονισμός κατά την παρασκευή το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. Ή το αποτέλεσμα θα είναι ελάχιστο ή μηδέν..

 

Άσε το σχόλιο σου

avatar
  Παρακολούθησε τις απαντήσεις  
Ενημέρωσε με για