Θαλασσινό νερό, η ειδική ενέργεια μιας ισχυρής εκχύλισης

Θαλασσινό νερό, η ειδική ενέργεια μιας ισχυρής εκχύλισης

Μπάνιο σε μια καθαρή παραλία και κυρίως αν η θάλασσα είναι πλούσια σε φύκια, είναι θεραπεία κι όχι μπάνιο απλό. Ιδιαίτερα δε, αν μιλάμε για ανοιχτό κόλπο με ήπια ρεύματα και όχι διαρκή μετακίνηση υδάτων από έντονο ρεύμα ή κύμα, όπως στην ανοιχτή θάλασσα. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θέλουμε και σχετικά κλειστούς κόλπους. Θέλουμε υδατική ανταλλαγή, αλλά όχι σε πάρα πολύ έντονο βαθμό.

Γιατί;

Το θαλασσινό νερό έρχεται σε επαφή με τα φύκια, τα πετρώματα, τους μικροοργανισμούς, αλλά και γενικότερα όλη τη χλωρίδα και πανίδα του χώρου του και εμπλουτίζεται με ιώδιο και άλλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Από μόνο του είναι ένα εξαιρετικά εμπλουτισμένο διάλυμα, αλλά και διαλύτης και προσέξτε το αυτό!– ήδη βίο-ταλαντωμένος και ήδη έχει ρουφήξει και την τελευταία δόνηση του χώρου του. Να επισημάνω ότι η θαλάσσιες δονήσεις και ταλαντώσεις είναι ενεργειακά πανίσχυρες. Διαλέγουμε ανοιχτούς κόλπους για να κρατήσουμε αυτό το θησαυρό. Στους κλειστούς τα ύδατα δεν έχουν καλή ανανέωση, καλή αναπνοή ως διαλύματα και στην ανοιχτή θάλασσα αυτός ο θησαυρός δεν είναι κάπου σχετικά συγκεντρωμένος αλλά διάσπαρτος.

Επιπλέον, από όλη την περιφέρεια του κόλπου, στο θαλασσινό νερό εκχυλίζονται όλα τα φύλλα, άνθη και καρποί των φυτών που φύονται με αποτέλεσμα και αυτά να εκχυλίζονται στο θαλασσόνερο μας.

Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα εξαιρετικό βάμμα, ήδη βίο-συντονισμένο, αρκεί να μαζέψουμε από τα φυτά του ενδιαφέροντός μας, να τα βάλουμε σε δοχείο (π.χ. βάζο), μετά να γεμίσουμε ως τη μέση με θαλασσινό νερό και το υπόλοιπο μισό το γεμίζουμε με αλκοολικό διάλυμα 40-60% αλκοόλης. Μια άλλη πολύ καλή λύση, που τη προτιμώ πολλές φορές είναι να χρησιμοποιήσουμε ντόπιο ποτό 40-42% π.χ. ρακί το οποίο είναι ήδη βίο-συντονισμένο στο χώρο.

Αν θέλουμε να φτιάξουμε φαρμακευτικό ή αρωματικό οίνο, πάλι το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε ντόπιο κρασί στους υψηλότερους αλκοολικούς βαθμούς που θα βρούμε. Το ιδανικό είναι 15% alc. και πάνω. Μόλις μαζέψουμε τα φυτά και τα βάλουμε σε βάζο γεμίζουμε με κρασί και ότι άλλο προσθέσουμε και ταπώνουμε.

Ομοίως θα πράξουμε και με λάδι. Αν γνωρίζουμε την ειδική θεραπευτική ενέργεια των φυτών και χρησιμοποιήσουμε το ήδη βίο-συντονισμένο θαλασσόνερο με τη ρακή ή το κρασί ή το λάδι με τα ήδη βίο-συντονισμένα φυτά του χώρου, τότε η θεραπεία μας προς το όργανο στόχο είναι πολύ πιο εύκολη, αφενός γιατί έχουμε ένα παντοδύναμο διάλυμα, αφετέρου γιατί αυτό το διάλυμα έχει μια σειρά ουσιών με πλήρως ανεπτυγμένη ειδική ενέργεια και φοβερή διεισδυτικότητα στα όργανα στόχους.

Στο επόμενο κείμενο μου θα σας γράψω και ποια φυτά αποδίδουν τα μέγιστα σε συνδυασμό με τη θάλασσα, αλλά και ποιες ώρες τα μαζεύουμε, σεβόμενοι απόλυτα το οικοσύστημα αλλά και τους ανθρώπους ή ζώα που πάνω τους θα χρησιμοποιηθεί.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments