Τεχνική Θήτα ThetaHealing

Τεχνική Θήτα ThetaHealing

Η Τεχνική Θήτα μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν. Ο όρος Τεχνική θήτα ThetaHealing προέρχεται από τα κύματα Θήτα. Ο εγκέφαλος δονείται σε 5 διαφορετικές συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων. Τα κύματα Α, Β, Γ, Δ και Θ. Τα κύματα Θ είναι όταν είμαστε σε κατάσταση διαλογισμού και ελαφρύ ύπνου. Με την Τεχνική Θήτα χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική μπαίνουμε σ αυτήν την κατάσταση διαλογισμού και συνδεόμαστε με την υψηλότερη συνείδηση που υπάρχει μέσα μας. Όταν είμαστε σε κατάσταση Θ μπορούμε να συνδέσουμε το υποσυνείδητο μέρος του νου μας με τον συνειδητό νου μας.

Η τεχνική Θήτα ΤhetaHealing είναι επιτυχής γιατί:

Γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας πεποιθήσεων και συναισθημάτων και με απλές τεχνικές αντικαθιστούμε τα αρνητικά προγράμματα ή μπλοκαρίσματα με θετικά.

Τι δεν είναι η Τεχνική Θήτα ThetaHealing:

Η τεχνική Θήτα ThetaHealing δεν είναι θρησκεία. Η ανώτερη συνείδηση για τον καθένα μας, μπορεί να έχει όποιο όνομα θέλει, Θεός, Χριστός, Βούδας, Ύπαρξη, Αγάπη κτλ. Για μένα προσωπικά η ανώτερη μου συνείδηση είναι ο Θεός.

Πως γίνεται μια συνεδρία ThetaHealing.

Μια συνεδρία κρατάει συνήθως από μία ως μιάμιση ώρα. Ο θεραπευτής δουλεύει με την ενέργεια του θεραπευόμενου και πάντα ζητάει την άδεια του θεραπευόμενου σε ότι αλλαγές βλέπει ότι πρέπει να κάνει. Εδώ να τονίσω ότι η Τεχνική Θήτα δουλεύει με την ανθρώπινη βούληση. Τίποτα δεν γίνεται αν δεν ακουστεί το Ναι του θεραπευόμενου. Με απλές ασκήσεις γίνονται οι αλλαγές. Συνεδρίες γίνονται από κοντά αλλά και από το τηλέφωνο, skype κτλ γιατί η ενέργεια πάει και είναι παντού. Τα πάντα είναι ενέργεια. Καλό θα ήταν να ζητάτε να δείτε τις πιστοποιήσεις των θεραπευτών πριν κάνετε μαζί τους μια συνεδρία.

Τι μπορούμε να θεραπεύσουμε με την Τεχνική Θήτα ThetaHealing:

Οτιδήποτε μας απασχολεί από συναισθηματικά προβλήματα, οικονομικά, προβλήματα υγείας, να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας να λύσουμε οτιδήποτε μας μπλοκάρει και δεν μας αφήνει να είμαστε ευτυχισμένοι.

Μερικά από αυτά είναι: Συναισθηματικά, οικονομικά, ψυχικά, αυτοάνοσα, άγχος, ασθένειες, αϋπνίες, ιδανικό βάρος, κατάθλιψη, εμμονές, φοβίες, κρίσεις πανικού, εξαρτήσεις κτλ.

Λίγα λόγια για μένα.

Ονομάζομαι Μαρίτα Ηλιάκη. Γεννήθηκα και ζω στο Ρέθυμνο Κρήτης, είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι πιστοποιημένη σύμβουλος της Τεχνικής Θήτα ThetaHealing. Διατηρώ επαγγελματικό χώρο στο Ρέθυμνο όπου κάνω συνεδρίες και διαλογισμούς. Την Τεχνική Θήτα την γνώρισα πριν από 5 χρόνια περίπου. Περνούσα τότε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου και κάποια φίλη μου μίλησε για το ThetaHealing. Αποφάσισα να κάνω μια συνεδρία από το τηλέφωνο και βλέποντας στην πορεία μικρές αλλαγές έκανα άλλη μία. Αυτό ήταν, κάθε μέρα βίωνα τις αλλαγές, κάθε μέρα ήμουν και καλύτερα με εντελώς διαφορετικές σκέψεις και γεμάτη αισιοδοξία. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση, όλο αυτό το καλό και την θεραπεία να την δώσω στον κόσμο. Όλη αυτή η ενεργεία να εξαπλωθεί από μένα και ο κόσμος να θεραπευθεί όπως θεραπεύθηκα εγώ! Ξεκίνησα να παρακολουθώ σεμινάρια και να αποχτώ πιστοποιήσεις. Έχω προς το παρόν έξι πιστοποιήσεις και λέω προς το παρόν γιατί έχω σκοπώ να τις αποκτήσω όλες.

  1. Βασικό επίπεδο DNA
  2. Προχωρημένο επίπεδο DNA
  3. Αφθονία και Υλοποίηση
  4. Soul mate
  5. Ιδανικό βάρος
  6. Διαισθητική Ανατομία (Ασθένειες)

Η Τεχνική Θήτα ThetaHealing είναι για μένα Θ. ΘΕΛΗΣΗ – ΘΑΥΜΑΤΑ – ΘΑΡΡΟΣ – ΘΑΛΠΩΡΗ.

FB Χώρος ThetaHealing.

3 6 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments