Όλα τα άρθρα μας

Νερό – το πιο πολύτιμο υγρό

Ας δούμε παρακάτω μερικές σημαντικές ιδιότητες του νερού και ας ξεκινήσουμε υπογραμμίζοντας ότι κανένα υγρό δεν συμπεριφέρεται τόσο ιδιαίτερα όσο το νερό, το οποίο εμφανίζει μια σειρά από ασυνήθιστες συμπεριφορές, πολλές από τις οποίες είναι απόλυτα απαραίτητες για τη ζωή.

diamaxi-logion-ethiniki-tautotita

Ότι οι μεγάλες κρίσεις, απαιτούν δύο πράγματα. Πρώτον γενναίες αποφάσεις και δεύτερον ικανούς ηγέτες για να τις πάρουν. Ευτυχώς για τη χώρα, βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη χρονική στιγμή.

Oι γονεϊκές εντολές σε αποξενώνουν από την αλήθεια της ψυχής σου

Βάλε το χέρι στην πονεμένη σου καρδιά και άκου τι σου λέει.

“Καρδία συντετριμμένην και τεταπεινωμένην, ο Θεός ουκ εξουθενώσει”.

Τώρα που κατάλαβες τι έκανες, τώρα που ένιωσες το γιατί, είναι η ώρα να δώσεις με αγάπη την άδεια στον εαυτό σου και να του πεις:

“Μπορείς να έρχεσαι κοντά και να είσαι ασφαλής!”.

Eίναι εκεί, σε λίγο αρχίζει!

γράφει η Μίνα Δαμίγου Η αλήθεια είναι πως οι πειρασμοί για να πράξεις το αντίθετο από το να γεμίσεις την ψυχή σου με αγάπη, είναι περισσότεροι από τις αιτίες που σε πείθουν να το κάνεις.Βλέπεις, οι άνθρωποι εθίζονται στο να βλάπτουν, και ζουν μ’ αυτή την εξάρτηση χειρότερα κ από τους καπνιστές. Κάθε εξάρτηση όμως κόβεται. Ναι, ναι κόβεται (με) μαχαίρι. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το ξέρω, το ‘χεις ξανακούσει.