Όλα είναι Θεός. Όλα είναι ο Θεός.

Όλα είναι Θεός. Όλα είναι ο Θεός.

Όλα είναι Θεός. Όλα είναι ο Θεός. Η Αρχή των πάντων είναι ο Θεός. Το καλό και το κακό είναι ο Θεός. Εκπλήσσεσαι; Και όμως, ο Θεός δεν είναι μόνο καλό, δεν είναι μόνο ομορφιά, δεν είναι μόνο χαρά ή θετικά συναισθήματα. Είναι τα πάντα! Μπορεί να μην μπορείς να το χωρέσεις, αλλά αυτή είναι η Αλήθεια. Ο Θεός είναι όλα όσα βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι γιατί είναι πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών. Εάν πεις, ότι δεν είναι κάπου, αυτομάτως Τον περιορίζεις. Τίποτα δεν είναι έξω από τον Θεό, γιατί Εκείνος βρίσκεται μέσα στα πάντα και περικλείει τα πάντα. Ότι ζούμε είναι δικές Του εκφράσεις.

Στο χέρι μας είναι να μπορούμε να δούμε τις ύψιστες σκοπιμότητες, που κρύβονται πίσω από τις δυσάρεστες εκφράσεις Του. Όλα μας διδάσκουν, γιατί Εκείνος, καταρχάς, είναι ο ύψιστος Διδάσκαλος της ζωής μας και της Ουσίας μας. Εάν θέλουμε να μαθητεύουμε στην Αλήθεια, την Αγάπη και την Δικαιοσύνη Του, είναι αναγκαίο να μπορούμε να δούμε το μάθημα, που θα μας εξελίξει, πίσω από όλα τα δυσάρεστα, βλέποντας, ότι στην ουσία, Εκείνος είναι μόνο Αγάπη, που μας ωθεί με όλους τους τρόπους να ανακαλύψουμε τον εαυτό Θεό, που βρίσκεται μέσα μας και να τον ενεργοποιήσουμε συνειδητά και υπεύθυνα.

Δείτε τον Θεό μέσα στα πάντα, καλά και κακά, όμορφα και άσχημα, θετικά και αρνητικά και αφουγκραστείτε το μήνυμα, που θέλει να σας μεταφέρει, που σίγουρα θα σας οδηγήσει ακόμη ένα βήμα προς την Τελειότητα της Ουσίας σας, της Θείας Ουσίας, που είμαστε!

Η Θεία νομοτέλεια, που διέπει την Ουσία μας είναι εκείνη, που λειτουργεί, πάντα, ανάλογα με αυτό, που εκφράζουμε και έχει τις ανάλογες συνέπειες, οι οποίες μας δείχνουν αυτό, που εμείς εκφράσαμε και που εάν δεν μας αρέσει μπορούμε να αλλάξουμε.

Μέσα μας βρίσκεται Εκείνος, που ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί και πάντα αντιδρά ανάλογα προς την δική μας συμπεριφορά. Μόνο εάν δούμε έτσι τα λάθη μας, εάν έχουμε αυτή την στάση νου μπορούμε να αντιληφθούμε πιο γρήγορα αυτό, που πρέπει να αλλάξουμε, ειδάλλως, θα μεμψιμοιρούμε διαρκώς και θα ζούμε σε κόλαση.

Ο Θεός θέλει να ζούμε στον Παράδεισο, που ναι μεν υπάρχει το δέντρο του καλού και του κακού στο κέντρο της, αλλά που όμως εμείς το μετατρέπουμε σε δέντρο της γνώσεως, εάν είμαστε Κύριοι του Εαυτού μας, λειτουργώντας με την Θεία Αγάπη, που ενώνει τα πάντα και τα μετουσιώνει σε Ζωή και Αλήθεια.

5 1 vote
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments