Ο γρίφος της καρδιάς

Στα μονοπάτια της ζωής πάντα συναντάς ανθρώπους, με κάποιους γνωρίζεις την ευτυχία, με άλλους την απογοήτευση, ορισμένοι σε συντροφεύουν μέχρι την δύση του ήλιου σου, μα οι περισσότεροι απλά παύουν να λάμπουν σαν τα αστέρια της νύχτας. Στην διαδρομή σου γεμίζεις από αναμνήσεις, μαθήματα, χρώματα και όνειρα.

Τον γρίφο της καρδίας όμως μόνο όσοι ενδιαφερθούν πραγματικά λύνουν, γιατί στο λαβύρινθο του κήπου που κρύβεσαι σε βρίσκουν για ένα λόγο, το χαμόγελο σου. Με αυτούς τους ανθρώπους ο χρόνος χάνεται, σε αντιμετωπίζουν ως λουλούδι και σε ποτίζουν με όνειρα, γνώση και αγάπη.

Αν δεν τους κατανοήσεις έρχονται και φεύγουν ως κομήτες, το κενό που δημιουργείται, αφομοιώνεται στον γρίφο της καρδίας σου.

0 0 votes
Article Rating
Posted in , ,
Αναστάσιος Βάλσαμος

Αναστάσιος Βάλσαμος

Σπούδασα περιβαλλοντολόγος και τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Για αρκετά χρόνια ζούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Plymouth, Bolton, Manchester ήταν οι πόλεις που πέρασα το μεγαλύτερο διάστημα. Τα τελευταία χρόνια λόγω εργασίας πηγαίνω έρχομαι Ελλάδα – Γαλλία. Θα μπορούσα να γράψω αρκετά πράγματα για μένα αλλά είναι ανούσια. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, και σα τα βιβλία πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να κατανοήσεις τι σου προσφέρουν. Η γραφή για μένα είναι ένα ταξίδι, σε ιδέες, εμπειρίες, όνειρα, σκέψεις και είστε όλοι καλοδεχούμενοι.

Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments