Να είσαι η μόνη επιλογή!

Να είσαι η μόνη επιλογή

Κι έρχεται μία μέρα, απρόσμενα, η στιγμή που ο φτερωτός άγγελος του έρωτα “κάνει παιχνίδι” με τα βέλη του. Είναι η στιγμή εκείνη που σκέφτεσαι…. Τι πιο γλυκό από το να σε αγαπούν και να είναι όλα αμοιβαία; Να θέλει κάποιος να είναι πλάι σου, μαζί σου και μόνο, να σταματά το χρόνο όταν σε κρατά στην αγκαλιά του, να νιώθεις αυτή την πληρότητα και την γαλήνη στην ψυχή σου. Να είσαι με δυο λόγια η μόνη του επιλογή κι εκείνος η δική σου. Κι έτσι ξεκινά το μαγικό ταξίδι…  

Συναίσθημα που μοιάζει τόσο ονειρεμένο… Οι μόνοι καθρέφτες που θες να υπάρχουν είναι τα μάτια σου στα μάτια του. Όλα τα αφήνεις ξαφνικά και ζεις το τώρα, το τώρα το οποίο θέλεις να κάνεις εκτός από παρόν και μέλλον και θέλεις να κρατήσει για πάντα, να είναι στη ζωή σου ο φάρος που θα την φωτίζει, ο ιππότης και φρουρός σου, να νιώθεις πόσο πιο πολύ αξίζει η ζωή! 

Καμιά φορά βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο την πιο ακατάλληλη στιγμή και τότε όλα τα λάθη γίνονται σωστά. Είναι αυτός που δε στέκεται μόνο στην εμφάνισή σου αλλά στο όλο “πακέτο” γιατί μπορεί όλοι να ξέρουμε να αγκαλιάζουμε όμως λίγοι είναι αυτοί που σε κρατάνε αγκαλιά με την ψυχή τους. Οι άνθρωποι που γοητεύονται από το ωραίο σου πρόσωπο ή το ωραίο σου κορμί δεν θα μείνουν παντοτινά στο πλάϊ σου, οι άνθρωποι όμως που μπορούν να δουν πόσο όμορφη είναι η ψυχή σου, δε θα σε αφήσουν ποτέ! 

Και ναι!  Όλα ξανά παίρνουν νόημα, ο κόσμος μοιάζει να ομορφαίνει πιο πολύ σε κάθε κοίταγμά του κι όταν σε αγκαλιάζει δε φοβάσαι πια, μπορείς να ονειρευτείς. Αυτά που νιώθεις δεν είναι άλλα συναισθήματα από χαρά, ευτυχία, αγάπη. Και τότε, τότε συνειδητοποιείς πως η μοναξιά δεν είναι ο μόνος δρόμος, δεν είναι εξαίρεση ούτε και νόμος, πως δεν περνάει ο χρόνος χωρίς αγάπη, πως δεν είναι ο έρωτας μονάχα πόνος. Καταλαβαίνεις μεμιάς τι θα πει πραγματική αγάπη, νιώθεις πως μαζί του μπορείς να κάνεις τα πάντα, γιατί εκείνος έχει πάντα τον τρόπο να σε καταλαβαίνει και να σε κάνει να έχεις μόνιμα αυτή την μόνη αγαπημένη καμπύλη στο πρόσωπό σου, το χαμόγελο! Μαζί του μαθαίνεις να εκτιμάς στο έπακρο την κάθε στιγμή. 

Τόσο καιρό ήταν όλα τα συναισθήματά σου κλειδωμένα μα  ήρθε, ήρθε να τα ξεκλειδώσει και να σε κάνει να νιώθεις κοντά του ξανά παιδί, να μη φοβάσαι πια γιατί σου κρατά το χέρι και μπορείς να φτιάξεις όλο τον κόσμο από την αρχή μόνο με ένα βλέμμα του, γιατί πολύ απλά εκείνος μονάχα σε συμπληρώνει στον υπέρτατο βαθμό. 

Τώρα επιτέλους βλέπεις…. Βλέπεις πως κάθε μέρα είναι ομορφότερη από τη χθεσινή, είναι μία ατέρμονη γιορτή κι εσύ η μόνη πρωταγωνίστρια. Δεν είναι άδεια η ψυχή σου πια, αλλά γεμάτη, οι δρόμοι σου δεν είναι πια κλειστοί, μα είναι ανοικτοί στο όνειρο, στην ευτυχία δίχως περιορισμούς. Γιατί το να είσαι για κάποιον η μόνη επιλογή δεν είναι άλλο παρά ευτυχία, μία υπέρμετρη ευτυχία!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments