Ξεκουρδίστηκες

Ξεκουρδίστηκες

Τί θέλει ο άνθρωπος στον πόνο; Ένα χάδι, μια καλή κουβέντα, ένα χαμόγελο. Ηθική υποστήριξη, να νιώσει η ψυχή ασφαλής. Άμα η ψυχή νιώσει ασφαλής, ο πόνος μετριάζεται. Μπορεί και όχι, μα δεν τον νιώθεις, γιατί η ψυχή έχει γλυκαθεί, από τη στήριξη που βρήκε γύρω της.

Σ’ εσένα τα γράφω που ξεκουρδίστηκες και όχι μόνο δεν βλέπεις τίποτα, αλλά φέρεσαι τόσο αλλόκοτα, λες και μπήκε ο διάολος μέσα σου. Θαμπώθηκες με τα μάταια, δεν μιλάς εσύ,αποκλείεται δηλαδή να μιλάς εσύ. Δεν είσαι εσύ. Μην αυτοκαταστρέφεσαι. Μην επιτρέπεις σε εξωτερικούς παράγοντες να προκαλούν θύελλα στο πνεύμα σου. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε. Μην διώχνεις τους δικούς σου ανθρώπους, τους αληθινούς. Και αν για κάποιο λόγο δεν αντέχεις άλλο κάντο σωστά, όχι έτσι. Μπορείς να βρεις τα πάντα, ότι τραβήξει η ψυχή σου, τους δικούς σου ανθρώπους όμως… πουθενά.

Ξεκουρδίστηκες και χάθηκες σε δρόμους δύσβατους που τάχα σου είπανε πως είναι ρόδινοι. Σε πλάνεψαν. Είναι η εποχή της πλάνης. Μην το επιτρέπεις. Πάνε το χάραμα και κάθησε μονάχός σου σε μια μεριά ήσυχη. Την ώρα εκείνη ο ουρανός είναι ανοιχτός. Οι πύλες του ανοίγουν και ο Θεός συνομιλεί με τους ανθρώπους. Το χάραμα λοιπόν πάνε σε μια μεριά ήσυχη και μίλα μαζί Του.

Κλάψε κιόλας αν θέλεις, το δέχεται ο Θεός το κλάμα των ανθρώπων,δείχνει μετάνοια. Όλα το χάραμα εμφανίζονται, την αυγή, κάντο και τότε θα δεις τί σημαίνει θαύμα.
Ξεκουρδίστηκες… πρόσεχε…. γιατί τί αξίζει τελικά σε ετούτο το κόσμο; Μόνο αυτό… Να μην χαθεί η ψυχή!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments