Κλεψύδρα ζωής

Κλεψύδρα ζωής

Αυτό το βιβλίο φίλε αναγνώστη είναι ένα μυθιστόρημα με αρκετά κοινωνικά μηνύματα, μέσα στο οποίο η ζωή φέρνει κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους.

Σου υπόσχομαι σε αυτές τις σελίδες, θα δεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Δύο διαφορετικές προσωπικότητες που η συνάντησή τους θα πυροδοτήσει νέα συναισθήματα, θα αλλάξει χαρακτήρες και ζωές.

Αυτό το βιβλίο αναγνώστη αξίζει να το έχεις. Μέσα από τις σελίδες του, θα ξαφνιαστείς, θα σε καθηλώσει και θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα βρεθείς αντιμέτωπος με την έννοια του κοινωνικού στιγματισμού, των δυσκολιών των ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες, της αγάπης και της ελπίδας, με τα κοινωνικά πρότυπα που έχουν διαμορφωθεί και πρέπει να χωρέσεις σε αυτά.

Ακόμη, κάποιες φορές θα κρίνεις τις επιλογές των δυο πρωταγωνιστών με βάση αυτά.

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας, Τάμι Γκεκτσιάν εκδίδει το πρώτο της μυθιστόρημα, τον Οκτώβρη του 2018.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΠΗΓΗ

Περίληψη:

Ο Φίλιππος Φιλίππου μπορεί να έχει τα πάντα, όμως δεν εκτιμά τίποτα. Ξέρει πόσο πόνο μπορεί να προξενήσει στους άλλους και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Είναι θυμωμένος με όλον τον κόσμο και κυρίως με τον εαυτό του. Κουβαλάει παιδικά βιώματα, που όσο πιο βαθιά θέλει να θάψει, τόσο πιο πολύ βγαίνουν στην επιφάνεια. Δεν φαντάστηκε πως μια αδιάφορη στα μάτια του κοπέλα θα τον ελευθερώσει από τη δυστυχία του και θα του μάθει να χαμογελά.

Η Ροζίτα Ρωμανού, αν και καταδικασμένη σε ισόβια αναπηρία, δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται, να ελπίζει, να ζει. Μια κοπέλα γεμάτη ζωντάνια, που παλεύει κάθε μέρα ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Όσο πιο πολύ δένεται με τον Φίλιππο, τόσο πιο παράξενη γίνεται. Όσα έως τώρα θεωρούσε δεδομένα θα ανατραπούν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον χειρότερο φόβο της, τον έρωτα.

Τελικά, αυτή η σχέση τους μεταλλάσσει ολοκληρωτικά και αφήνει το πιο βαθύ της σημάδι στην ύπαρξη του καθενός. Ωστόσο, καμιά φορά η όραση μπορεί να γίνει η πιο παραπλανητική αίσθηση…

«Όχι. Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μου. Δεν μου αρέσουν τα ταξίδια και οι αλλαγές. Προτιμώ την ηρεμία μου».

«Μα στη ζωή, κυρίως σε ταξίδια αξίζει να επενδύει κανείς. Ακόμα και οι άνθρωποι μπορεί να σας απογοητεύσουν, αλλά ένα ταξίδι δεν θα βλάψει ποτέ».

(Από το Οπισθόφυλλο του βιβλίου)

H Τάμι Γκεκτσιάν σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Μετέπειτα ασχολήθηκε με τον κλάδο του τουρισμού και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός και φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Αγωγή.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο από τις Εκδόσεις «Γερμανός», με τίτλο «Λέξεις χωρίς ήχο». Η «Κλεψύδρα Ζωής» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα. Όνειρό της ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι θα έχουν τα μάτια τους κάτω στην ψυχή και το χαμόγελο κολλημένο πάνω στα χείλη.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments