Καλοσύνη….

kalosini

Για μερικούς ανθρώπους δίνοντας περισσότερα από όσα έπαιρναν στην καθημερινότητα τους, συναντούσαν με κάποιο τρόπο την ευτυχία. Την μεγαλύτερη χαρά την αισθάνονται εκείνοι που δίνουν τα περισσότερα. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να βλέπεις πως κάνεις το καλύτερο. Ένας από τους λόγους που το να δίνουμε περισσότερα από όσα παίρνουμε αποτελεί μυστικό ευτυχίας και το σκοπό, της ζωής είναι επειδή, ως επί το πλείστον ελέγχουμε τι δίνουμε, ενώ σχεδόν καθόλου τι παίρνουμε.

Καθημερινά έχουμε την δύναμη να προσφέρουμε απεριόριστα. Μπορούμε να επιλέξουμε να φερόμαστε με καλοσύνη, να εξυπηρετούμε, να αγαπάμε, να είμαστε γενναιόδωροι και να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Πιστεύω πως υπάρχει κάτι που λαχταράς να συνεισφέρουμε όσο βρισκόμαστε εδώ.

Στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι να βλέπεις πως επηρεάζεις θετικά τους ανθρώπους, να δίνεις χαρά. Κάποιες φορές το μαθαίνουμε αργά, άλλες φορές ποτέ. Όλοι έχουμε κάποια επίδραση, στη ζωή του αλλού. Σημαντικό τι θα αφήσουμε πίσω μας….

Σημασία… Πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι αντίκτυπο έχουμε στο μέλλον. Αν είσαι δυστυχισμένος… Φρόντισε να κάνεις κάτι για κάποιον άλλον. Ζούμε σε ένα κόσμο εθισμένο στα υλικά αγαθά…

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments