“Η Όραση της Ιερότητας” – Μαθήματα Θαυμάτων

sun

Όλο το νόημα που δίνεις στον κόσμο έξω, πρέπει να καθρεφτίζει αυτό που είδες μέσα σου ή καλύτερα εάν είδες καθόλου ή απλώς κατέκρινες. Η όραση είναι το μέσο με το οποίο το Άγιο Πνεύμα μεταφράζει τους εφιάλτες σου σε χαρούμενα όνειρα, τις άγριες φαντασιώσεις σου, που σου δείχνουν όλες τις τρομακτικές εκβάσεις της φανταστικής σου αμαρτίας , σε ήρεμες και καθησυχαστικές θεάσεις με τις οποίες Αυτός θα τις αντικαθιστούσε.

Αυτές τις ήπιες θεάσεις και ήχους τις κοιτάς ευχάριστα, και τ’ ακούς με χαρά. Αυτά είναι τα υποκατάστατα Του για όλες τις τρομακτικές θεάσεις και τους ουρλιάζοντες ήχους που ο σκοπός του εγώ έφερε στην τρομοκρατημένη σου επίγνωση. Αυτά βαδίζουν μακριά από την αμαρτία , υπενθυμίζοντας σου ότι δεν είναι η πραγματικότητα που σε τρομάζει, και ότι τα σφάλματα που έκανες μπορούν να διορθωθούν.

Όταν έχεις κοιτάξει αυτό που φαινόταν τρομακτικό , και το έχεις δει ν’ αλλάζει σε θεάσεις ωραιότητας και ειρήνης, όταν έχεις κοιτάξει σκηνές βίας και θανάτου και τις έχεις δει ν’ αλλάζουν σε ήσυχες εικόνες κήπων κάτω από ανοιχτούς ουρανούς , με καθαρά, ζωοδότρα νερά να κυλούν χαρούμενα δίπλα τους σε χορευτικά ρυάκια που ποτέ δεν πάνε χαμένα ποιος χρειάζεται να σε πείσει να δεχτείς το δώρο της όρασης; Και μετά την όραση , ποιος είναι εκεί που θα μπορούσε ν’ αρνηθεί αυτό που πρέπει να έρθει στην συνέχεια; Σκέψου μόνο μια στιγμή μόνο αυτό, μπορείς να κοιτάξεις την ιερότητα που ο Θεός έδωσε στον Υιό Του. Και δεν χρειάζεται ποτέ να σκεφτείς ότι υπάρχει κάτι άλλο για να δεις εσύ.

Μαθήματα Θαυμάτων, Κεφ.20 – “Η Όραση της Ιερότητας”

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments