Γυναίκες με άποψη αντρίκια!

γυναικες με αποψη αντρικια

Είναι μυστήριο αλήθεια τι πιστεύουν οι γυναίκες ότι αρέσει στους άντρες μα ακόμα πιο μυστήριο είναι τι πιστεύει κάθε γυναίκα για μια άλλη. Ιδιαίτερα ανάμεσα στις γυναίκες λόγω χειραφέτησης και απελευθέρωσης οι απόψεις διίστανται, προς όφελος βέβαια του αντρικού κοινού.

Στην πραγματικότητα όμως τι φοβίζει και τι αρέσει σε έναν άντρα είναι τόσο αόριστο, όσο και η αλληλεγγύη μεταξύ γυναικών. Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο, υπάρχουν γυναίκες κότες και γυναίκες τσαμπουκάδες, γυναίκες λολίτες και γυναίκες με άποψη, αλλά πολύ δύσκολο και σπάνιο να υπάρχουν οι δυο διαφορετικοί κόσμοι σε μια μόνο ύπαρξη.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν φοβούνται να ασχοληθούν με αντρικά θέματα, να μιλήσουν για πολιτική και ποδόσφαιρο, να απαντήσουν «αντρίκια» και να σου πουν τι σκέφτονται. Και αυτό που σκέφτονται να μην είναι το συνολάκι της βιτρίνας, ούτε το πιο σέξι μακιγιάζ ούτε το πώς να τυλίξουν έναν άντρα. Υπάρχουν γυναίκες που δεν έχει αδρανοποιηθεί εντελώς ο εγκέφαλός τους από τα πρωϊνάδικα, το Κοσμοπόλιταν και τα κουτσομπολιά. Που δεν έχουν μυαλό αμοιβάδας και προχωρούν με το μυαλό τους και όχι με ό,τι διαθέτουν κάτω από τη μέση. Που τα βγάζουν πέρα με τις δυσκολίες παλικαρίσια χωρίς να κλαίνε τη μοίρα τους και να κλαψουρίζουν στους φίλους, στα social media και στα blogs. Που δεν αναλώνονται σε τραγουδάκια και στιχάκια, ούτε σε μίζερες αφηγήσεις του δήθεν ερωτικού τους πόνου θέλοντας να προκαλέσουν τη συμπόνοια του παγιδευμένου αρσενικού.

Υπάρχουν γυναίκες με άποψη διαφορετικές που δεν θέλουν να είναι αξιολύπητες και με θάρρος δηλώνουν τη γνώμη τους γιατί απλά ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ. Δεν τις ενδιαφέρει αν θα αποτελέσουν εξαίρεση, αν μαζεύουν σαν μαγνήτες τον ύπουλο γυναικείο φθόνο, ούτε αν νιώθουν ανεξήγητες αρνητικές δονήσεις από τις γύρω τους «κότες». Τις νοιάζει μονάχα να πουν αυτό που πιστεύουν κι όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Και είναι τέτοια η αυτοπεποίθησή τους που πραγματικά κερδίζουν φίλους πιστούς που τις σέβονται και φίλους που τις νοιάζονται.

Γιατί οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ μπορούν να έχουν και φίλους άντρες, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς τη συνεχή προσπάθεια να τους μετατρέψουν στον άντρα της ζωής τους. Μπορούν να βοηθούν και να σκεφτούν αντρικά, κάνοντας τους γύρω άντρες να σκέφτονται τη γυναίκα διαφορετικά.

Οι άντρες συχνά υποκύπτουμε στη γυναίκα που δεν έχει δυναμικό χαρακτήρα, αλλά είναι αυτή της κλάψας και της ελαφριάς κουλτούρας. Εκεί μπαίνει ο έρωτας. Αλλά φίλο-φίλη, σύμβουλο και ανακούφιση ψυχής πάντα τρέχουμε στη Γυναίκα με άποψη… γιατί αυτή η διαφορετικότητα, κακά τα ψέματα, είναι γοητευτική.

Ταυτιστείτε με όποια νομίζετε, τα αποτελέσματα φαίνονται στη ζωή της κάθε μιας. Αλλά, κυρίες μου, υπάρχει κι άλλος δρόμος να μας κερδίσετε: αυτός του δυναμισμού και της ειλικρίνειας.

Το παρών άρθρο δημοσιεύθηκε στις Αναπνοές – Πηγή , αλλά από αρθρογράφο που ανήκει στο δυναμικό των Χρονογραφημάτων.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.