Γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις μας με τους συντρόφους μας;

Γιατί αποτυγχάνουν οι σχέσεις μας με τους συντρόφους μας;

Πόσο ωραίο είναι τελικά να οδηγεί ο καβαλιέρος την ντάμα του στον πιο ερωτικό χορό, το Ταγκό! Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι και οι ερωτικές σχέσεις μας, σαν ένα Αργεντίνικο Ταγκό! Όμως, μόνο αυτό δεν γίνεται. Αλλάξαμε τους ρόλους. Οι γυναίκες θέλουν να καθοδηγούν τους άνδρες, όπως η Εύα τον Αδάμ. Έτσι, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να βγαίνουμε από τον παράδεισο μας.

Το πιο ωραίο και μαγευτικό είναι η γυναίκα να εμπνέει μόνο με την ύπαρξή της τον άνδρα της για το που να οδηγήσει την σχέση τους. Εκείνη να τον εμπνέει και εκείνος να οδηγεί την σχέση εκεί, που θα είναι ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε χειραγώγηση. Πρέπει να είναι αυθόρμητο, πρέπει να υπάρχει χημεία και ταίριασμα. Αν δεν υπάρχει τότε μην προχωράτε. Περιμένετε να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος στη ζωή σας.

Μέχρι, όμως να έρθει κάνουμε σχέσεις με λάθη, με πάθη και ατέλειες. Μαθαίνουμε από αυτές τις σχέσεις, αλλά είναι σχέσεις με ημερομηνία λήξης.
Το πιο ωραίο είναι να μπορεί η γυναίκα να εμπνέει τον άνδρα της να θέλει να κάνουνε πράγματα, που να την γεμίζουν και εκείνη! Να υπάρχει έρωτας μεταξύ τους. Να του δίνει ιδέες μέσα από τον έρωτά της για εκείνον να κάνουμε πράγματα μαζί, που να ικανοποιούν βαθιά και τους δύο.

Απλά πράγματα, όπως γλυκά φιλιά, μια ζεστή σφιχτή αγκαλιά, ένα παθιασμένο έρωτα, να κοιμηθούνε ενωμένοι, να φάνε παρέα, να πιουν καφέ μαζί, να πάνε μια βόλτα στην θάλασσα, να χορέψουν απαλά το αγαπημένο τους τραγούδι και πολλές τέτοιες μικρές ευτυχισμένες στιγμές, που δεν κοστίζουν τίποτα παρά μόνο Αγάπη.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments