Γαλήνη

galini

Γαλήνη…

Χρειάζεσαι χρόνο ψυχή μου… το καταλαβαίνω απόλυτα.

Θέλεις να ζήσεις λίγο παραπάνω την μοναξιά σου. Μακριά από όλους και όλα. Νιώθεις πως χρειάζεσαι λίγο χρόνο και αυτό επειδή θέλεις να κάνεις ένα μικρό “ξεκαθάρισμα” στο μέσα σου. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που θα δεις τι έχεις περισσότερο ανάγκη και για ποιο λόγο.

Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι γαλήνη. Ναι, ηρεμία και ψυχική γαλήνη. Φυσικά δεν εννοώ να γίνεις αναίσθητος/η. Απλά να σταματήσεις να υπεραναλύεις εκεί που δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Ηρέμησε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε και πάλι από την αρχή.

Εάν το κάνεις αυτό θα δεις πως θα κυλήσουν τα πράγματα για σένα και έπειτα θα δεις και την αλλαγή στους γύρω σου.

Η κάθε αρνητική σκέψη πρέπει να φεύγει με το πιο δυνατό μας χαμόγελο. Έχεις τεράστια δύναμη μέσα σου. Μην την σπαταλάς σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν το αξίζουν.

Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν. Αυτό μπορεί να είναι μια βόλτα στην παραλία ή μια συζήτηση με την κολλητή σου. Μην φοβάσαι να γίνεις λίγο πιο απαιτητικός με τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου.

Η ζωή θέλει μικρά βήματα που όμως θα σε φτάσουν σε μεγαλύτερα κατορθώματα. Για να γίνουν όμως όλα και να είσαι ευχαριστημένος για αυτό που έχεις γίνει… θέλει ηρεμία και γαλήνη. Βρες την και θα δεις μέρες ηλιόλουστες μέσα σε σύννεφα καλά κρυμμένες.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments