Ευκαιρίες στην Αγάπη

light

Όσοι παραπονιούνται ότι ψάχνουν την αγάπη σε λάθος μέρος, καλύτερα θα ήταν να σταματήσουν να κλαψουρίζουν, και να ανοίξουν λίγο τα μάτια τους. Η ευκαιρία χτυπάει την πόρτα μας περισσότερες από μια φορές. Διαφορετικά θα ήμασταν θλιμμένα και ανέραστα άτομα. Χρειάζονται πραγματικά πολύ λίγα για να κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους, ή να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση τους, το μόνο που απαιτείται είναι καλοσύνη με μια καλλιεργημένη καρδιά. Δεδομένου ότι ξέρουμε πως η αγάπη δεν προσφέρει ασφάλεια, η μόνη, βεβαιότητα που μπορούμε να έχουμε είναι ότι διαθέτει δυναμική και ότι η θα αναπτυχθεί η θα πεθάνει, ανάλογα με το πόσο την τροφοδοτούμε. Γνωρίζοντας το αυτό, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

Όλα φαίνονται τέλεια, απερίγραπτα ωραία. Οι μέρες είναι μαγικές, γεμάτες τρυφερότητα, γέλιο και εκπλήξεις. Και μετά, ύστερα από κάποιο διάστημα, απαρνιόμαστε τα ίδια πράγματα που έκαναν την αγάπη τόσο ξεχωριστή. Αναρωτιόμαστε που πήγε η χαρά της αγάπης; Η ευχαρίστηση έκανε φτερά, υποκύπτοντας σε κανόνες…. Συμπεριφοράς.

Ο Αυθορμητισμός έπεσε θύμα της λογικής. Η Αγάπη δε χρειάζεται να είναι τόσο σοβαρή. Η χαρά και το κέφι μπορούν να επιστρέψουν αν το θέλουμε να υπερβούμε το προβλέψιμο και να αγκαλιάσουμε το παράδοξο και το παράλογο. Βασικό συστατικό στον έρωτα και στην αγάπη, να μην ξεχάσει το γέλιο, το χιούμορ και την έκπληξη.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
1 Comment
Παλαιώτερα
Νεώτερα Μεγαλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
Ιορδάνης Ιορδανίδης
Ιορδάνης Ιορδανίδης
15/02/2019 1:07 ΜΜ

Βασικό συστατικό στον έρωτα και στην αγάπη, να μην ξεχάσεις το γέλιο, το χιούμορ και την έκπληξη. ΕΤΣΙ !!