Εντομοαπωθητικά για τους πιστούς μας φίλους

Εντομοαπωθητικά για τους πιστούς μας φίλους

Το καλοκαίρι ήρθε πια, γεμάτο υποσχέσεις από μας για μας, και για τα όμορφα “παιδιά μας” για τους παρηγορητικούς κι αγαπημένους μας συντρόφους, τα υπέροχα ζωάκια που μας περιβάλλουν, με αγάπη μας φρουρούν, με στοργή μας αγκαλιάζουν και με καρτερία μας ακούν..

Να βρούμε η χρυσή τομή του καλοκαιριού. Για παντού, κάθε στιγμή να τους εξαφανίσουμε την ενόχληση απ’ το παιχνίδι ή το κοίταγμα στα μάτια.

Θα ξεκινήσω από το απλούστερο και θα ολοκληρώσω σε τρεις ενότητες: Φυσική ενόχληση από το περιβάλλον, ήχοι που ενεργοποιούν αντιδράσεις, συμπεριφορές που πληγώνουν – πως τις αντιμετωπίζουμε..

Ένα βήμα μπροστά για το ξεκίνημα. Θέλουμε την τέλεια ψυχολογία τους, τη χαρά τους, την αίσθηση ότι ελεύθερα μπορούν να παίξουν και να εκτονωθούν.

Κρατάμε φυσικές οσμές και διώχνουμε τα έντομα.

Κρατάμε περιβάλλον καθαρό για έναν σοβαρό βίο-συντονισμό. Αυτό είναι ιδανικό και για τα “παιδιά” μας..

Ας αρχίσουμε με αιθέρια έλαια στη συσκευή αρωματοθεραπείας… ο στόχος είναι η καλύτερη ψυχολογία, η ευδιαθεσία και “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”, η έντομο-απώθηση και οι καλύτερες, οι τέλειες αναπνοές.

Ας αρχίσουμε με κάποιες συνταγές:

1) Σε συσκευή αρωματοθεραπείας βάζουμε το απαραίτητο νερό και συμπληρώνουμε με 7 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας, 4 ευκαλύπτου και 4-6 άρκευθου.

Εξαιρετικός συνδυασμός για αναπνοές και αίσθημα ευεξίας.

2) 7 σταγόνες αιθέριου ελαίου βασιλικού, 7 αρμπαρόριζας και 4 λεβάντας.

Παιχνιδιάρικη αίσθηση ευδιαθεσίας, απελευθερώνει τη σκέψη και την ενέργεια έκφρασης..

3) 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, 7 ευκάλυπτος και 4 μοσχολέμονο (lime).

Πολύ καλοκαιρινό, “ηλιόλουστο”, θα το χρησιμοποιήσουμε για απελευθέρωση συναισθημάτων.

Αν θέλουμε να παραμείνει το συναίσθημα για όλη μέρα και εκτός σπιτιού, παίρνουμε ένα βαποριζατέρ ή ένα ψεκαστηράκι και σε 240 ml αποσταγμένο νερό και 10 ml οργανικής γλυκερίνης προσθέτουμε τις ίδιες σταγόνες και είμαστε όλοι ξέγνοιαστοι.

Χαρείτε τις βόλτες σας!!!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments