Ενσαρκωμένοι άγγελοι…

Ενσαρκωμένοι άγγελοι…

Υπάρχουν οι άγγελοι με τα φτερά που ζουν στον ουρανό, και υπάρχουν και οι άγγελοι χωρίς φτερά που ζουν στη γη… είναι οι φίλοι μας!

Είναι αυτοί που παρά την απόσταση του χώρου και του χρόνου συνεχίζουν να είναι δίπλα μας… και μέσα μας!

Είναι αυτοί που όσες ρωγμές κι αν υπάρξουν, έχουν πάντα τη μαγική κόλλα να φτιάξουν τα πάντα καινούργια!

Είναι αυτοί που σε ακούνε, προσπαθούν να δώσουν λύσεις στο κάθε πρόβλημα σου.

Είναι αυτοί που ο χρόνος είναι απλά μια ανύπαρκτη έννοια, που είναι εδώ για σένα όσα χρόνια κι αν περάσουν και όταν σε δουν ή σε ακούσουν είναι σα να τα λέγατε χθες!

Είναι αυτοί που δεν σε κρίνουν, για την όποια επιλογή σου κι ας πηγαίνει πολλές φορές κόντρα στα δικά τους πιστεύω.

Είναι τα αδέρφια μας!

Είναι αυτοί που τα μούτρα, οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις φεύγουν κατευθείαν με ένα δάκρυ και μια αγκαλιά!

Είναι αυτοί που ξέρουμε ότι είναι ΕΚΕΙ! Και αυτό μας δίνει δύναμη, κουράγιο και στήριγμα!

Είναι αυτοί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αρμενίζουμε παρέα, που δεν σταματάνε να ονειρεύονται. Τι κι αν δεν είναι ο κόσμος όπως τον ονειρευτήκαμε;

Είναι αυτοί που σε στιγμές ανέμελες, στιγμές που συνειδητοποιείς πόσο ίδια και συγχρόνως πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στο εδώ και το εκεί. Εικόνες που μένουν, που γεμίζουν τις μπαταρίες και κάνουν πλουσιότερη τη ζωή, τη σκέψη και τη φαντασία.

Είναι οι ενσαρκωμένοι άγγελοι, που κουβαλάμε μέσα μας και που έχουμε αφήσει ανάμεσά τους ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μας. Και πάνω απ’ όλα, η φιλία μέσα στην ζωή. Η ζωή να μας θυμίζει πως ό,τι έχουμε είναι ό,τι είμαστε, πως ό,τι έχουμε είναι μέσα μας. Και το απρόοπτο για εκείνες τις ψυχές που ντύνονται αστέρια που έφυγαν… όχι για άλλο λιμάνι, μα για το “αλλού”.

Αυτοί είναι οι αληθινοί φίλοι!

Υπάρχουν όμως και οι υποκριτές και οι τοξικοί που δυσκολεύεσαι να τους ανακαλύψεις και συχνότερα είναι οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι. Είναι αυτοί που προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι φίλοι σου και σε παραπλανούν. Ζουν το σκοτάδι τους!!! Η αλήθεια (του χαρακτήρα τους όμως) βγαίνει πάντα στο Φως!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments