Εκχυλίζοντας την ενέργεια

Εκχυλίζοντας την ενέργεια

Εκχυλίζοντας την ενέργεια

Τα πάντα εκχυλίζονται, από τα πάντα μπορούμε να λάβουμε βάμμα. Ακόμη κι απ’ την πέτρα, τον καταρράκτη, την αύρα της θάλασσας. Η ειδική ενέργεια του χώρου και των σωμάτων μπορεί να προσληφθεί μέσω αυτών των εκχυλίσεων είτε είναι θεραπευτική είτε όχι. Πάντα ως αήττητοι σύμμαχοι σ’ αυτή την πανέμορφη και ιερή συνάμα διαδικασία στέκουν ένα σωρό παράγοντες.

Σήμερα θα κάνω μια αναφορά μονάχα στο νερό.

Νερό της βροχής, ηρεμία, νερό της καταιγίδας, αιφνίδια βοήθεια στη θεραπεία – ηλεκτρική φόρτιση χώρου – ενεργοποίηση μηχανισμών πρόσληψης ενέργειας σε κάθε έμβιο ον, αύρα θαλασσινή, αποτοξίνωση, αύρα πρωινή, νερό της αναγέννησης, ομίχλη, γλυκιά θεραπεία κυρίως για ξηρές καταστάσεις κι ο κατάλογος τεράστιος…

Ας δώσουμε τώρα ορισμένα φυτά, τα οποία αν μαζευτούν σε αυτές τις υγρές καταστάσεις θα έχουν και την αναπνέουσα δύναμη του νερού, ώστε να μεγιστοποιηθεί το θεραπευτικό αποτέλεσμα, να γίνει διεισδυτικότερη και αποτελεσματικότερη στο άρρωστο κύτταρο η ειδική ενέργεια τους.

Η ζωντανή τους δύναμη θα ενεργοποιήσει μέσα μας νέους δρόμους άμυνας στην ασθένεια και αποκατάστασης της υγείας όσο και της εναρμόνισης με τις κανονικές συνθήκες που χρειαζόμαστε για να βιώσουμε το σύνολο των θετικών ενεργειών που μας περιβάλλουν. Συλλέξτε μέντα, ιπποφαές, εκουιζέτο, τριαντάφυλλο, φλισκούνι, δυόσμο, άγριο ραδίκι (ταραξάκο), φύλλα πλάτανου, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, δίκταμο, ρίγανη, θρούμπι, θυμάρι και πάρα πολλά άλλα…

Αν τη στιγμή που τα μαζεύουμε, τα βάλουμε κατευθείαν σε μπουκάλι με κρασί, θα έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα στην εκχύλιση. Οι λεπτές οσμές αγαπούν τα λευκά, αρωματικά κρασιά. Όσο πιο βαρύοσμο ή ξυλώδες το φυτό στρεφόμαστε στα δυνατά, υψηλόβαθμα κόκκινα. Ιδανικά θα ήταν, αν ήδη στο κρασί είχαμε διαλύσει και μέλι, 2 κουτάλια της σούπας (30ml) ανά 700ml κρασιού. Ομοίως βαδίζουμε και με τη ρακή, το λευκό ρούμι, τη vodka και άλλα.

Το αλκοολικό διάλυμα με το μέλι είναι η τελική αποθήκη και ο συντηρητής της φυσικής δύναμης που έχουμε παραλάβει. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι. θα ξαναγράψω σύντομα.

Εκχυλίζοντας την ενέργεια

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments