Εγώ θα μιλήσω για Σένα…

Εγώ θα μιλήσω για Σένα…

Σήμερα όλοι θα μιλάνε για τον Έρωτα, όμως εγώ θα μιλάω για σένα! Το χαμόγελο σου, το χρώμα των ματιών σου, η υφή των χειλιών σου τριγυρνούν στο μυαλό μου. Γιατί, στο μυαλό μου πρωταγωνιστής είσαι Εσύ! Εσύ και κάθε άγγιγμά σου!

Ξέρεις, άλλωστε, ότι μ’ αγγίζεις χωρίς να με ακουμπάς. Ξέρεις, ότι με κάνεις πλούσια χωρίς διαμάντια. Απλά κοιτάζοντας με. Ξέρεις όμως, κι ότι με πονάς χωρίς να με χτυπάς αλλά εγώ επιμένω σ’ αυτόν τον ενθουσιασμό μου. Και κάπως έτσι, μπορώ, να μιλήσω για αυτό που πολλοί θα γιορτάσουν σήμερα ως έρωτα μ’ ένα λούτρινο αρκουδάκι παρέα μ’ ένα κουτί σοκολατάκια. Εγώ θα μιλήσω για σένα…

Εσύ, λοιπόν, είσαι τόσο όμορφος. Έχεις μια ομορφιά καθηλωτική στο δικό μου μυαλό. Μια ομορφιά που δεσμεύει κάθε μου σκέψη γύρω από σένα. Έχεις αυτήν την ομορφιά ενός μικρού παιδιού. Ένα βλέμμα τόσο καθαρό και συγχρόνως πονηρό, όταν κλείνεις το ματάκι, ένα χάδι τόσο απαλό και μια φωνή τόσο ήρεμη, όταν μου πλέκεις τα δάχτυλά σου στα μαλλιά μου. Και ναι, γίνομαι υπερβολική αλλά όπως έχουμε πει « Je suis amoureux avec toi.».

Εκτός από την ομορφιά, διαθέτεις και το πείσμα ενός μικρού παιδιού. Μπορείς να γίνεις τόσο πεισματάρης και εγωιστής αρκεί να πάρεις αυτό που θέλεις. Όμως, ακόμα κι αυτόν τον εγωισμό σου εγώ τον ωραιοποιώ. Σε βλέπω σαν μικρό παιδί και εγώ, να φοράς την προσωπίδα του μεγάλου και σοβαρού κυρίου και να βγαίνεις αποφασιστικά κερδισμένος από κάθε δυσκολία. Από την άλλη, είναι και μια βαθιά λαβωματιά στην δική μου καρδιά, καθώς αυτός ο εγωισμός σου είναι πιο ισχυρός του ρομαντισμού μου.

Θα ήταν άδικο όμως να μη μιλήσω και για τον ρομαντισμό σου. Έναν ρομαντισμό που δεν εκδηλώνεται με αρκουδάκια και υποσχέσεις αλλά μ’ ένα απλό νεύμα γεμάτο καλοσύνη. Κι ίσως να μην είμαι το κίνητρο σου να δείξεις την μέγιστη ρομαντική σου πτυχή, όμως σίγουρα έχεις γίνει εσύ το δικό μου. Ένα κίνητρο για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Και επειδή, αν συνεχίσω θα μαρτυρήσω κι άλλα κρυφά σου χαρίσματα, θα αρκεστώ και θα ομολογήσω το πιο όμορφο από αυτά. Την ελευθερία σου. Αυτήν την ελευθερία θαύμασα από την πρώτη στιγμή και γι ‘ αυτήν να αγωνίζεσαι κι Εσύ! Έχεις τόσο όμορφα όπλα μη τη χάσεις ΠΟΤΕ.

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments