Ασημένια Μάτια

LIBROROSSO

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΙΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Πόσες ζωές μπορείς να ζήσεις εσύ;

Τα ασημένια μάτια φίλε αναγνώστη, σου προσφέρουν αυτό ακριβώς. Σου δείχνουν με τον πιο δύσκολο, ίσως τρόπο πως η ζωή δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Έχει παράθυρα και πόρτες, που θα ανοίξουν διάπλατα μόνο όταν εσύ το επιλέξεις. Όταν η απόφαση που καλείσαι να πάρεις για τα θαύματα, τα δικά σου δεν σε καθοδηγεί, μα σε λυτρώνει.

Η συγγραφέας Ιουλία Ιωάννου, κατάφερε με τη γραφή της να μας μεταφέρει το άπιαστο. Μιλώ για εκείνον τον Έρωτα που διψούσες να γευτείς και ποτέ δεν τολμούσες. Για το συναίσθημα που κάνει το άγγιγμα αληθινό, ακόμη και στην πιο πεζή πραγματικότητα.

Και τι είναι ο Έρωτας, χωρίς ένα ψήγμα ανεκπλήρωτου να τον συνοδεύει;

Τα ασημένια μάτια αγαπημένε αναγνώστη, θα σου δώσουν όσα ποθεί η ψυχή σου και δεν τολμάς να ζητήσεις!

Παρακάτω σου παραθέτω την περίληψη, το βιογραφικό του συγγραφέα, καθώς και τον τρόπο να το αποκτήσεις πατώντας απλά στα γράμματα του εκδοτικού:

Περίληψη:

Τυχαία συναντιούνται οι άνθρωποι στη ζωή; Τυχαία ερωτεύονται; Τι είναι αυτό που κινεί τα νήματα και οδηγεί τα βήματά μας; Η Νίκη και ο Ντεμίρ θα ζήσουν έναν συγκλονιστικό μα σύντομο έρωτα. Εκείνος θα εξαφανιστεί από τη ζωή της κι εκείνη θα μείνει πίσω να τον σκέφτεται και να αναρωτιέται γιατί την πρόδωσε. Η αλήθεια όμως είναι πάντα πολύ διαφορετική από αυτή που τα μάτια και η καρδιά μας μπορούν να καταλάβουν. Το κυνήγι ενός αμύθητου θησαυρού, μια παλιά προφητεία, ένα μοναστήρι, θα παίξουν απρόσμενο ρόλο στις ζωές τους. Η απληστία φέρνει μόνο καταστροφή και θάνατο. Μπορεί άραγε η αγάπη ν’ αλλάξει τη ροή των γεγονότων;

Εκδόσεις Πνοή

Βιογραφικό:

Η Ιουλία Ιωάννου γεννήθηκε στο Ελαιόφυτο Αγρινίου και σπούδασε οπτικός στην Αθήνα. Εργάστηκε εννέα χρόνια σε κατάστημα οπτικών ειδών στην πόλη της, αλλά το ανήσυχο πνεύμα της την οδήγησε να αναζητήσει ενδιαφέροντα έξω από τον περιορισμένο χώρο ενός καταστήματος.

Μετά από διάφορες επαγγελματικές αναζητήσεις, κατέληξε να ασχοληθεί με τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις για δεκατρία χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την προσωπική της ιστοσελίδα agrinio-life, με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις προσώπων και πολιτιστικών θεμάτων, βιβλίων και εκδηλώσεων.

Είναι παντρεμένη με τον αθλητικογράφο Χρήστο Στούμπο και έχουν δύο κόρες και ένα γιο, που της δίνουν τη δύναμη να συνεχίζει και να ονειρεύεται.

Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί.
Τα έργα της είναι το "Pis Aller" και η ποιητική συλλογή "Πυρφόρος Έρως" .
Αναστασία Παπαδάκη

Latest posts by Αναστασία Παπαδάκη (see all)

Posted in ,
Αναστασία Παπαδάκη

Αναστασία Παπαδάκη

Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το Μάρτιο του 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί. Τα έργα της είναι το "Pis Aller" και η ποιητική συλλογή "Πυρφόρος Έρως" .

Άσε το σχόλιο σου

avatar
  Παρακολούθησε τις απαντήσεις  
Ενημέρωσε με για