Αποσυμπίεση

Αποσυμπίεση

Αποσυμπίεση. Η φάση έγινε τα πάνω-κάτω και τα πάντα όλα- τι να λέμε! Μπόλικες καταστάσεις που προέκυψαν προς διαχείριση… και τι καλύτερο από μια βόλτα αποσυμπίεσης και αποφόρτισης με τη μηχανή! Μονοήμερο λοιπόν στην Λίμνη Δόξα – Τρίκαλα Κορινθίας! Με τρομερό παρεάκι! 12 μηχανές και μια πανέμορφη διαδρομή με πολύ στροφή, πράσινα ορεινά τοπία, αρκετό κρύο και καλό φαγητό! Αλλά και με πολύ όρεξη για να απολαύσουμε όλο αυτό που θα συνέβαινε, αυτή τη μέρα.

Ώρα 9:30 πμ και το ραντεβού στη Λεωφόρο Αθηνών (για να βολεύει). Μπόλικες χαιρετούρες, μικρή αναμονή μέχρι τις 10:00 πμ, που θα ξεκινούσαμε and the game begins! Το κράνος στο κεφάλι, τα μυαλά στα κάγκελα και τα μοτέρ παίρνουν μπροστά! Τα χιλιόμετρα που είχαμε να διανύσουμε αρκετά για μια μέρα! Μόλις 400! Μιας και δεν θα γινόταν όλη η διαδρομή, από εθνική οδό, παρά μόνο η επιστροφή και αυτό λόγο έλλειψης χρόνου (μια μέρα είχαμε στη διάθεσή μας)!

Έτσι, αποφασίσαμε να βγούμε στην έξοδο για Νεμέα και να ακολουθήσουμε την διαδρομή ως την λίμνη Δόξα όπου και θα ήταν η πρώτη μας σύντομη στάση ώστε να πάμε στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας όπου και θα κάναμε στάση για φαγητό και κουβέντα, σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί, με πολύ καλό φαγητό και απίστευτους μεζέδες!

Φτάνοντας στη λίμνη συναντήσαμε αρκετό κόσμο, που περπατούσε γύρω-γύρω, στη λίμνη και απολάμβανε τη θέα! Εκεί βρισκόντουσαν και κάποιοι, που πουλούσαν διάφορα τοπικά προϊόντα! Δοκιμάσαμε πεντανόστιμα παξιμάδια και πολύ ωραίο τυρί, που μας κέρασαν και σίγουρα κάτι που χρειαζόμασταν μετά από τόση διαδρομή! Νεράκι, ένα τσιγάρο για όσους καπνίζουν κλπ και παράλληλα, φωτογραφίες από το υπέροχο τοπίο που είχαμε μπροστά μας, καθώς και η καθιερωμένη φωτογραφία με μοτοσυκλέτες και αναβάτες!

Επόμενη στάση: Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας! 40 με 50 λεπτά χρειαστήκαμε, για να φτάσουμε! Μέσα από ένα ορεινό τοπίο που σου έδειχνε ότι ο χειμώνας πλησιάζει και ότι σύντομα τα πρώτα χιόνια θα εμφανιστούν σε εκείνα τα μέρη! Το οδόστρωμα είχε πολλές κακοτεχνίες, που σε αρκετά σημεία ήταν έντονες με μεγάλες καθιζήσεις. Το καλό της υπόθεσης είναι πως συναντήσαμε τους υπεύθυνους του δήμου, να κάνουν επισκευές (να τα λέμε και αυτά), και σε πολλά σημεία να στρώνουν την άσφαλτο από την αρχή! Όσο όμως και να δυσκολευτήκαμε από την διαδρομή τόσο μας αποζημίωσαν, τα τοπία, η παρέα, το φαγητό και όλα αυτά που συναντήσαμε! Μια εξόρμηση που την προτείνω στον κάθε ένα να κάνει, με οποιοδήποτε μέσω διαθέτει, ακόμα και μόνος!

Και έτσι με αυτά και με εκείνα έφτασε η ώρα να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής! Που μπορεί να κατέληγε στην καθημερινότητα που σε καταβάλει κάποιες φορές, όμως με γεμάτες μπαταρίες και καθαρό μυαλό, που είναι τα όπλα μας για να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα, με τα καλά και τα κακά! Με τα όμορφα και τα άσχημα!

Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές σε όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη! Και αυτές τις γιορτές ας δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην ασφάλεια μας, πίνοντας λιγότερο και φορώντας εξοπλισμό και ζώνες ασφαλείας!

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments