Ανέπαφες… Επαφές..

anepafes-epafes

Αρκεί να βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση και θα το δεις…

Παντού άνθρωποι με το ίδιο βλέμμα …το ίδιο χαμόγελο…

Σου απλώνουν το χέρι στο σφίγγουν χλιαρά ,σε κοιτούν φευγαλέα αποφεύγοντας τη βλεμματική επαφή και αυτό είναι..

Γεια σας… τι κάνετε..;

– Καλά… η  κλισέ απάντηση και πάμε παρακάτω.. ο επόμενος..

 Ανέπαφες επαφές λοιπόν παντού τριγύρω..

Ανέπαφες επαφές ακόμα κι στο γραπτό λόγο στα μηνύματα… οι οποίες συμβαίνουν..που αλλού ; μααα στο χώρο του διαδικτύου.. βρίθει ο χώρος !!!

Παντού σε όλα τα «σοσιαλ» που λέμε..

ααα εκεί να δεις οι Ανέπαφες Επαφές.. παίρνουν φωτιά  !!!

Επαφές ανούσιες , άσκοπες ,απλά για να γεμίσουν το κενό… πιο κενό.. ; Μα το δικό σου κενό… ψάχνεις στα σοσιαλ να συνδεθείς ,να μιλήσεις ,να γνωρίσεις τάχα και όλο αυτό γιατί; Μα για να ξεγελάσεις ακόμα μια φορά τον εαυτό σου ότι δεν είσαι μόνος…

Τι ειρωνεία… και δεν καταλαβαίνεις   ότι με όλο αυτό ..το άσκοπο,  το ανούσιο, επιβεβαιώνεις την μοναξιά σου..

Αλλά από την άλλη… παρέχει ασφάλεια αυτή η επαφή  εε;

Εε ναι σκέπτεσαι ..μπορώ να μιλώ όπως θέλω, να κατευθύνω τη συζήτηση όπως θέλω, με ένα ή και περισσότερα άτομα συγχρόνως πολλές φορές…

Θέλεις την επαφή σου ανέπαφη γιατί… φοβάσαι…  ναι φοβάσαι να ανοιχτείς και να δώσεις… φοβάσαι τη  ζεστασιά του αγγίγματος..τη λάμψη του βλέμματος.. φοβάσαι να  ανοίξεις.. να ξεκλειδώσεις .. να δοθείς.. δεν θέλεις να πονέσεις , να εκτεθείς .. εσύ ο  δυνατός , ο λογικός , ο άνθρωπος  με εμπειρίες.. φοβάσαι μπροστά στην αληθινή..  Αγάπη..

 Ανέπαφες επαφές λοιπόν και είμαστε καλά.. ασφαλείς.. στην άνεση του γραφείου ή του σπιτιού μας από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό μας, που έχουν γίνει προέκτασή  μας , νιώθουμε ακόμα καλύτερα..

Και για να αισθανόμαστε ακόμα πιο ασφαλείς πολλές φορές δεν αρκούμαστε σε μια επαφή.. αλλά συγχρονιζόμαστε σε δυο ή και τρεις την ίδια στιγμή και έτσι μοιράζεται η επικοινωνία .. αρκεί να μην γίνεται αποκλειστική .. γιατί ξέρεις κάτι..; Υπάρχει ο φόβος να μην δεθείς και αρχίσεις να νοιάζεσαι περισσότερο από όσο σου επιτρέπεις..

Ανέπαφες …Επαφές λοιπόν και είσαι… ασφαλής…

Άντε βρε..  Χρόνια μας Πολλά … του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα…

0 0 votes
Article Rating
Παρακολούθησε τις απαντήσεις
Ενημέρωσε με για
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments