Στη νέα χρονιά, τι θέλω να έλξω;

sti-nea-chronia-ti-thelo-na-elxo

Χιλιάδες άνθρωποι, όταν πλησιάζει μια νέα χρονιά, έχουν την ανάγκη τότε πολύ περισσότερο να ελπίζουν, να προγραμματίζουν, να σχεδιάζουν, να εύχονται, να στοχοθετούν. Υπάρχει όμως ένας νόμος για όλα αυτά, συμπαντικός, απαράβατος, αναλείωτος, που διέπει τις ανθρώπινες υποστάσεις, σχέσεις, δράσεις κλπ. σε όλο τον πλανήτη μας. Όποιος τον αναγνωρίσει, τον σεβαστεί και τον εφαρμόσει, θα φέρει γαλήνη, αφθονία και υλοποιήσεις στην ζωή του. Αν όχι, θα αναρωτιέται συνεχώς γιατί δεν του πάνε καλά τα πράγματα, γιατί δεν πετυχαίνει, γιατί δεν απολαμβάνει.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων που δεν απολαμβάνει πράγματα από την ζωή, ζει με μια νοοτροπία αυτο-λύπησης, θυμού, επίρριψης ευθυνών. Θεωρεί πιο εύκολο να ρίξει το φταίξιμο αλλού, παρά να αναλάβει την όποια προσωπική ευθύνη. Φυσικά, όλα αυτά δεν φέρνουν μόνο δυσχέρειες σε διάφορους τομείς στην ζωή, αλλά και ασθένειες στο σώμα. Διαπιστώνω επιπρόσθετα, πως πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας αρέσκονται να αναμασούν το παρελθόν που τους πονά παρά να εστιάσουν στο παρόν τους. Ακολουθούν χρόνιες συνεδρίες ψυχαναλύσεων χωρίς να μπαίνουν στην ίδια την δράση της αλλαγής τους στο εδώ και τώρα. Γιατί;

Προφανώς αγνοούν πως η δύναμη του νόμου της έλξης είναι προσωπική τους κατάσταση και όχι κάτι που τους χαρίζεται, έτσι τυχαία, από το σύμπαν. Αγνοούν πως το να αναπαράγουν συνεχώς το ίδιο θα έλξουν στο τέλος αυτό το ίδιο που αναπαράγουν. Αγνοούν πως υπάρχουν μέσα τους πεποιθήσεις και προγράμματα που δρουν ως αυτο-σαμποτέρ στην καθημερινότητά τους, στα όνειρά τους. Αγνοούν πως υπάρχει πάντα η δυνατότητα μέσα στον καθένα να αλλάξει ή να φέρει αυτό που θέλει. Αγνοούν πως οι όποιοι ανθρώπινοι αλλά και συμπαντικοί νόμοι συνδέονται και αλληλεπιδρούν με το συλλογικό ασυνείδητο, το οποίο αποτελείται από δισεκατομμύρια ατομικές συνειδήσεις, πεποιθήσεις, ανάγκες κλπ. Και τέλος αγνοούν πως η δική τους ατομική συνειδητότητα είναι ικανή να ανατρέψει παγιωμένα ασυνείδητα μοντέλα που εγκλωβίζουν το άτομο σε μια δυσάρεστη επανάλληψη.

Η άγνοια μπορεί να έχει πολλές αιτίες και δεν κρίνουμε κανέναν γι αυτό. Αλλά χωρίς την γνώση και την αποδοχή αυτής της γνώσης, δεν μπορεί να υπάρξει εφαρμογή του νόμου της έλξης. Γιατί κάθε νόμος έχει και τα παραθυράκια του και χρειάζεται να γνωρίζουμε πώς συνειδητά ή ασυνείδητα διαφεύγουμε από την εφαρμογή του, διότι αυτή η διαφυγή είναι που δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε έτσι όπως μας αξίζει πραγματικά! Το κυνήγι της όποιας ευτυχίας γίνεται βασανιστική καθημερινότητα, ενώ είναι όλα τόσο κοντά μας, τόσο δικά μας! Είναι ευτύχημα που πολλοί μέσα από τις συνεδρίες μας διαπιστώνουν ότι μέσα τους έχουν πλούτο εφοδίων που μένουν ανεκμετάλευτα και χρειάζεται απλά η απόφαση και η αφοσίωση για να μπουν σε ενεργή δράση με υπέροχα αποτελέσματα.

Η ζωή, σου χαρίστηκε μια φορά, -ίσως και παραπάνω, αν διακινδύνευσες να την χάσεις κάποτε-, και το ότι είσαι ακόμα εδώ θα πρέπει να το εκμεταλευθείς στο έπακρον. Το πώς θα την ξοδέψεις, θα την αξιοποιήσεις ή θα την αγνοήσεις είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση.

Αν ανήκεις στους μαχητές με επιθυμητά αποτελέσματα, σε συγχαίρω γι αυτό, γιατί σημαίνει πως συνειδητά ή ασυνείδητα είσαι συντονισμένος-η με τον νόμο της έλξης. Αν είσαι από τους μαχητές της ζωής που μάχονται με ανεμόμυλους και αόρατα θεριά, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις μια άλλη πραγματικότητα, μια άλλη οπτική.  Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να γίνεσαι ένας μαγνήτης πραγμάτων που θέλεις και όχι αυτών που δεν θέλεις. Δεν χρειάζεται να εύχεσαι μόνο στα πεφταστέρια. Χρειάζεται να μάθεις και να εξασκηθείς σε μια νέα γνώση. Ευτυχώς η γνώση πια είναι παντού και δεν κρύβεται σε μυστικά κι ανεξερεύνητα κιτάπια.

Αν λοιπόν θέλεις η νέα χρονιά να είναι για σένα διαφορετική, με θετικό πρόσιμο, γλυκιά και χαρούμενη, να θυμάσαι αρχικά τα εξής:

Υπάρχουν πάντα λύσεις, τρόποι, διέξοδοι, αρκεί να θέλεις να δεις και να ακολουθήσεις κάτι που θα σου κάνει πραγματικά.
Eίσαι ήδη πόλος έλξης για πολλά από τα οποία ήδη βιώνεις. Η εργασία σου ξεκίνησε καιρό πριν και τώρα έχεις τα αποτελέσματα. Αν δεν σου αρέσουν, να ξέρεις πως αλλάζουν αν αλλάξεις τρόπο εργασίας της έλξης σου.
O μαγνήτης είσαι εσύ! Απλά χρειάζεται να μάθεις τις οδηγίες χρήσεως και να γίνεις επιθυμητά λειτουργικός!
Έχεις μέσα σου όλα τα εργαλεία για να λειτουργείς άψογα ως μαγνήτης θετικών πραγμάτων, αρκεί να γνωρίζεις πού και πώς χρησιμεύει το καθένα.
Αν θες να τα ανακαλύψεις και να σε γνωρίσεις παράλληλα, ζήτα βοήθεια αν δεν ξέρεις μόνος-η σου το πώς.
Είναι εφικτό αυτό που ονειρεύεσαι και επιθυμείς, αλλιώς δεν θα υπήρχε καν στο νου και την ψυχή σου. Όμως μια βοήθεια μπορεί να σε ξεμπλοκάρει από τις αντιστάσεις.
Να θυμάσαι πάντα πως αξίζεις κάτι καλύτερο και μπορείς να το έχεις! Είναι θεμιτό να ονειρεύεσαι και είναι πολύ πιο ασφαλές το να θες να εξελιχθείς.                   

Γιατί εξέλιξη σημαίνει ζωή!

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το σεμινάριο “Στη νέα χρονιά, έλκω αγάπη και χαρά!” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου από τη Νάνσυ Φωτοπούλου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πηγή: omorfizoi.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.