Ένα χαμόγελο και είσαι δική του.

Ένα χαμόγελο και είσαι δική του.

Και σε πολιορκεί…. Επίμονα!

Μην κάνεις το λάθος και θεωρήσεις πως τον έχεις στο χέρι. Δεν είναι έτσι οι άντρες, μάτια μου. Είναι παιδιά κατά κάποιον τρόπο. Βαριούνται τα ‘παιχνίδια’ που δεν μπορούν να παίξουν. Ακόμη και αυτά που είναι πολύ δύσκολα. Ειλικρινή και ευθύς προσέγγιση θα σε συμβούλευα εγώ. Τους αρέσει και είναι ξεκάθαρες οι καταστάσεις με αυτόν τον τρόπο και για σένα, δεν έχει θολά τοπία να κρύψει προθέσεις.

Όχι, δεν θα είσαι ‘μυστήρια’, επιφυλακτική θα είσαι απέναντι του. Ο άνδρας, ο  πραγματικός που ενδιαφέρεται  να γνωρίσει από τι είσαι φτιαγμένη, θα προσπαθήσει να βγάλει από μέσα σου τον καλύτερο σου εαυτό. Εκείνο που σε ανησυχεί, θα το ανιχνεύσει με ένα μαγικό τρόπο και θα θελήσει να μάθει, αν μπορεί να δώσει λύση. Αυτός που θα αποστασιοποιηθεί με ένα «Λυπάμαι» στα χείλια, δεν αξίζει να είναι εκεί.

Οι άνδρες που θέλουν προσπαθούν.

Σου πρότεινε να πάτε κάπου μαζί;

Δέξου! Θα σου δείξει κομμάτι- κομμάτι τον εαυτό του. Ναι, είναι απλά πλάσματα, όμως όπως και ο κύβος του Ρούμπικ, θέλει κόπο, χρόνο, επιμονή και πάθος για να φτιαχτεί!

Ίσως είσαι πληγωμένη, ίσως τα ‘χαστούκια’ που έλαβες να ήταν πολλά και να οδήγησαν σε μια εσωστρέφεια που σε πονά, μα σε κρατά ασφαλή. Δεν ζεις έτσι, μάτια μου. Υπάρχεις, χωρίς λόγο ύπαρξης.  Ρίσκαρε για να καταφέρεις να βρεις αυτό που ποθείς. Πίσω από τείχη που χτίζεις με βιτρίνα την ευγένεια δεν θα κάνεις ποτέ δικό σου, αυτό που λαχταράς.

Αφέσου στη ροή…

Μην ξεχνάς, πως ο Έρωτας δεν θέλει πανοπλία. Και να την φοράς, θα καταφέρει αυτός ο δόλιος να τη λύσει από την ψυχή σου. Μάταια η όποια προσπάθεια να σφαλίσεις την καρδιά σου. Δείξε την προτίμηση σου στο αρσενικό που σε πολιορκεί και άφησε τον, να πάρει τα ηνία στα χέρια του. Μπορείς να σταματήσεις αυτή τη ‘βόλτα’, αν νιώσεις πως δεν σου ταιριάζει. Αφέσου μόνο.

Άλλωστε, για τον κερδίσεις κι εσύ, χρειάζεται ένα χαμόγελο και είσαι δική του.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.